Open Atelier (15-20 jaar)

Ben jij creatief, maar heb je eigenlijk geen idee wat je daar allemaal mee kan? Het Open Atelier is een plek voor jongeren om te experimenteren met verschillende creatieve media. Als je het leuk vindt om met beeldende kunst bezig te zijn, is deze plek precies voor jou!

Aan de hand van diverse opdrachten gaan we aan de slag. Er zal van alles voorbij komen: van tekenen tot 3D objecten maken en van fotografie tot schilderen.

Het Open Atelier is bedoeld als een fijne en ontspannen plek waar we elkaar zullen inspireren en naar elkaars werk zullen kijken om daarvan te leren. Als je vol zit met leuke ideeën of simpelweg nieuwsgierig bent, ben je van harte welkom in onze groep. De cursus bestaat uit 10 lessen van twee uur en we sluiten de periode af door het werk samen te exposeren in GIGANT!

Als er behoefte aan is, kunnen we aan het eind van het traject samen kijken naar het samenstellen van een portfolio, om te gebruiken bij een toelating voor een kunstacademie of andere creatieve vervolgopleiding.

Er is basis materiaal aanwezig bij de cursus, maar als je zelf fijn materiaal thuis hebt mag je dat natuurlijk gewoon meenemen!

Lesdag(en): Woensdag van 18:30 – 20:30 uur

25 oktober

1, 8, 22 en 29 november

6, 13 en 20 december

10 en 17 januari

Doelgroep: Jongeren van 15 t/m 20 jaar

Kosten: 150 euro voor een periode van 10 lessen. (Mocht je gebruik willen maken van stichting leergeld, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.)

Charlotte Kornet

Charlotte Kornet

Mijn naam is Charlotte Kornet (1997) en ik ben illustrator en beeldmaker. Ik ben afgestudeerd op de opleiding Illustratie Design aan de Hogeschool voor de kunsten ArtEZ in Zwolle.

Ik vind het mooi dat je tekeningen kunt gebruiken om een verhaal te vertellen en mensen kunnen prikkelen. Ik houd van de haast oneindige diversiteit aan illustraties die de wereld een beetje mooier en vrolijker maken. In mijn lessen bij GIGANT hoop ik je iets van die liefde voor het getekende beeld over te brengen en het plezier in het maken te laten ervaren.

Nadia Kluen

Nadia Kluen

Ik ben Nadia Kluen (1998). Op dit moment volg ik de opleiding Interieurarchitectuur aan Artez in Zwolle. Hier ben ik aan begonnen, omdat ik het super interessant vind wat voor invloed onze omgeving op ons heeft. Naast ruimtelijk ontwerp hou ik ontzettend van fotografie en film en af en toe pak ik ook een kwast op om te schilderen. Wat ik mooi vind aan kunst is dat we er zomaar een gevoel bij kunnen hebben zonder dat we weten waar de kunst over gaat. Tijdens deze lessen help ik je graag op weg met het leren spelen met kunst!

Instagram: @joannakluen

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement