Talent

Na de kennismaking in het cursushuis biedt GIGANT nog veel meer mogelijkheden voor talentontwikkeling. We kennen al jaren een talentprogramma voor klassieke muziekinstrumenten en werken al enkele jaren aan een talentontwikkelingsplatform waarmee Apeldoornse makers en organisatoren ondersteund worden binnen verschillende trajecten.

Onze talentontwikkeling richt zich in de fase na het Cursushuis vooral op muziek. Ons voornaamste doel is het creëren van een levendige, vruchtbare en spannende muziekscene voor jonge (15-30 jaar oud) makers en organisatoren uit Apeldoorn en omgeving. Een scene waar je binnen alle disciplines en genres kan bewegen. Waarbij je je eerste hiphop act, band of dj-collectief kan vormen, maar ook waar je door kan stromen naar landelijk topniveau en mee kan doen met Popronde, ESNS, Booster, ADE, etc.

GRAS

GRAS is hét Apeldoornse talentontwikkelingsplatform dat lokaal muzikaal talent ondersteunt. GRAS helpt talent op het gebied van ontmoeten, maken en presenteren.

Ben je ready om je intensief te laten begeleiden, samen te werken of het podium op te gaan? Wil je de studio in, deelnemen aan een writerscamp of een bandcoaching traject volgen? Ben je op zoek naar een nieuw bandlid, producer of rapper om mee samen te werken? Of wil je gewoon advies of weten waar je gitaarles kunt volgen?

Talentprogramma | GIGANT ArtEZ

Zit je nog op school en wil jij je muzikale talent verder ontwikkelen? Dan is het talentprogramma van GIGANT en ArtEZ misschien iets voor jou! Dit programma is speciaal bedoeld voor jonge scholieren uit Apeldoorn met een passie en talent voor muziek.

De wekelijkse lessen volg je bij GIGANT, de extra hoofdvaklessen en workshops bij ArtEZ. Dit programma is ook heel geschikt als je erover nadenkt om naar het ArtEZ conservatorium te gaan.

Poppunt Gelderland

Poppunt Gelderland heeft één simpel doel: muzikaal talent in Gelderland echt verder helpen. Gelderse artiesten kunnen aankloppen bij Poppunt Gelderland voor ondersteuning bij hun muzikale carrière, in welk genre en in welke fase dan ook!

Poppunt Gelderland helpt aan de ene kant muzikanten aan toffe kansen (zoals speelplekken, workshops, netwerk, faciliteiten en fondsen) en aan de andere kant clubs die op zoek zijn naar interessante muzikanten. De popkoepel is een initiatief van GIGANT, Luxor Live, Doornroosje, de Provincie Gelderland en heel veel andere partijen in deze provincie

Popsport Gelderland

Popsport Gelderland is hét coachingstraject voor jonge ambitieuze muzikanten in de leeftijd van 14 t/m 21 jaar oud die eigen muziek maken.

In dit coachingsprogramma draait het vooral om jou, jouw muziek of muziek van jullie act of band. Het programma is voor alle (pop)genres, wordt toegespitst op je muziek, jouw skills en de vorm waarin je muziek maakt; als band, singer-songwriter, dj, producer of in welke samenstelling dan ook. Het programma is opgedeeld in een regionaal én landelijk programma.

GIGANT tipt

Hele programma
Black Tea

Black Tea

vr 14 juni 20:50
Onderweg

Onderweg

zo 30 juni 16:00
VroegZat

VroegZat

za 22 juni 19:30
Black Tea | Ontbijt & Film

Black Tea | Ontbijt & Film

zo 23 juni 11:10
Kinds of Kindness | Cineville Speciaaltje

Kinds of Kindness | Cineville Speciaaltje

ma 01 juli 19:00
Filmconcert: Tabu (1931) met live muziek van De Vertooning

Filmconcert: Tabu (1931) met live muziek van De Vertooning

vr 28 juni 19:30

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement