Talent

Na de kennismaking in het cursushuis biedt GIGANT nog veel meer mogelijkheden voor talentontwikkeling. We kennen al jaren een talentprogramma voor klassieke muziekinstrumenten en werken al enkele jaren aan een talentontwikkelingsplatform waarmee Apeldoornse makers en organisatoren ondersteund worden binnen verschillende trajecten.

Onze talentontwikkeling richt zich in de fase na het Cursushuis vooral op muziek. Ons voornaamste doel is het creëren van een levendige, vruchtbare en spannende muziekscene voor jonge (15-30 jaar oud) makers en organisatoren uit Apeldoorn en omgeving. Een scene waar je binnen alle disciplines en genres kan bewegen. Waarbij je je eerste hiphop act, band of dj-collectief kan vormen, maar ook waar je door kan stromen naar landelijk topniveau en mee kan doen met Popronde, ESNS, Booster, ADE, etc.

GRAS

GRAS is hét Apeldoornse talentontwikkelingsplatform dat lokaal muzikaal talent ondersteunt. GRAS helpt talent op het gebied van ontmoeten, maken en presenteren.

Ben je ready om je intensief te laten begeleiden, samen te werken of het podium op te gaan? Wil je de studio in, deelnemen aan een writerscamp of een bandcoaching traject volgen? Ben je op zoek naar een nieuw bandlid, producer of rapper om mee samen te werken? Of wil je gewoon advies of weten waar je gitaarles kunt volgen?

Talentprogramma | GIGANT ArtEZ

Zit je nog op school en wil jij je muzikale talent verder ontwikkelen? Dan is het talentprogramma van GIGANT en ArtEZ misschien iets voor jou! Dit programma is speciaal bedoeld voor jonge scholieren uit Apeldoorn met een passie en talent voor muziek.

De wekelijkse lessen volg je bij GIGANT, de extra hoofdvaklessen en workshops bij ArtEZ. Dit programma is ook heel geschikt als je erover nadenkt om naar het ArtEZ conservatorium te gaan.

Poppunt Gelderland

Poppunt Gelderland heeft één simpel doel: muzikaal talent in Gelderland echt verder helpen. Gelderse artiesten kunnen aankloppen bij Poppunt Gelderland voor ondersteuning bij hun muzikale carrière, in welk genre en in welke fase dan ook!

Poppunt Gelderland helpt aan de ene kant muzikanten aan toffe kansen (zoals speelplekken, workshops, netwerk, faciliteiten en fondsen) en aan de andere kant clubs die op zoek zijn naar interessante muzikanten. De popkoepel is een initiatief van GIGANT, Luxor Live, Doornroosje, de Provincie Gelderland en heel veel andere partijen in deze provincie

Popsport Gelderland

Popsport Gelderland is hét coachingstraject voor jonge ambitieuze muzikanten in de leeftijd van 14 t/m 21 jaar oud die eigen muziek maken.

In dit coachingsprogramma draait het vooral om jou, jouw muziek of muziek van jullie act of band. Het programma is voor alle (pop)genres, wordt toegespitst op je muziek, jouw skills en de vorm waarin je muziek maakt; als band, singer-songwriter, dj, producer of in welke samenstelling dan ook. Het programma is opgedeeld in een regionaal én landelijk programma.

GIGANT tipt

Hele programma
Les Indésirables

Les Indésirables

ma 15 april 14:00
Back to Black | Ontbijt & Film

Back to Black | Ontbijt & Film

zo 21 april 11:15
Matt Holubowski (CA) | Muziekcafé

Matt Holubowski (CA) | Muziekcafé

zo 28 april 16:15
Dream Scenario

Dream Scenario

ma 15 april 16:10
De Kraamkamer invites Technic Fabrique

De Kraamkamer invites Technic Fabrique

za 08 juni 23:55
Up The Irons – Iron Maiden Tribute

Up The Irons – Iron Maiden Tribute

vr 08 november 20:30

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement