Je bezoek

Kaartverkoop

Kopen en reserveren

Voor filmvertoningen is het mogelijk om aan de balie (openingstijden) en via deze website tickets te kopen en reserveren. Gereserveerde tickets blijven tot 15 minuten voor aanvang van de film op gereserveerd staan, daarna gaan ze terug de verkoop in.

Voor concerten, clubnachten en voorstellingen kunnen alleen tickets gekocht worden. Dit kan bij de balie en op deze site.

E-tickets

E-tickets kunnen gescand worden vanaf een telefoon. Je ticket hoeft op deze manier niet meer geprint te worden.

Betaalmiddelen

Aan onze balie kan betaald worden met PIN. Daarnaast accepteren we Cineville, de Nationale Bioscoopbon en de GIGANT cadeaubon. Je ontvangt korting op een groot deel van het programma met de GIGANT Vriendenpas, en op onze filmvertoningen op vertoon van een CODA Bibliotheekpas.

Via deze website kan betaald worden via iDEAL, Creditcard, Maestro en Nationale Bioscoopbon. Ook kan de Vriendenpas via deze website gebruikt worden. De GIGANT cadeaubon kan ook online worden verzilverd. De barcode kan worden ingevoerd in het scherm ‘bestelling afronden’ voorafgaand aan de betaling.

Bevestigingsmail

Na het online kopen van een ticket ontvang je een bevestigingsmail met het ticket. Kijk in je spambox als je deze niet hebt ontvangen. Neem contact op met onze balie als de mail daar ook niet te vinden is.

Retourneren

Ben je verhinderd? Wij geven geen geld terug op gekochte tickets. Een gekocht ticket voor een film kunnen wij omboeken naar dezelfde film op een ander tijdstip. Neem hiervoor contact op met onze balie.

Bereikbaarheid

Fiets: in het centrum van Apeldoorn zijn 7 overdekte bewaakte stallingen én fietsparkeervakken en scooterparkeervakken te vinden. Kijk hier voor alle locaties.

Openbaar vervoer: GIGANT ligt op 15 minuten lopen van Station Apeldoorn. Vanaf dit station is het ook mogelijk om buslijn 1 te nemen, stap uit bij halte Bibliotheek.

Auto: in de directe omgeving zijn meerdere betaalde parkeergarages te vinden. Q-Park Museum Centrum is het meest dichtbij, op 3 minuten lopen. In deze parkeergarage zijn 5 elektrische oplaadpunten aanwezig.

Toegankelijkheid

Wij bieden verschillende faciliteiten om GIGANT voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Kijk hier voor alle informatie.

Gehoorbescherming

GIGANT steunt de I Love My Ears-campagne omdat we het belangrijk vinden dat je niet alleen nu van goede muziek kunt genieten, maar ook over twintig jaar nog. Verzorg je oren daarom goed! Kom je naar één van de concerten die we organiseren, maar heb je nog geen oordoppen? Geen probleem, want oordoppen zijn ook bij ons verkrijgbaar. Je vindt ze in het automaat van Alpine in de popzaal.

Garderobe popzaal

In onze popzaal kun je voor €1,- je jas veilig ophangen met behulp van het Kaplock-systeem. Hiermee hang je zelf je jas op en kun je deze ook weer zelf ophalen, zonder lange wachtrijen. De munten zijn te halen bij twee Kaplock-automaten in de zaal. Je kunt deze munten met pin betalen. Bekijk voor je bezoek ook de instructievideo.

Instructies Kaplock

Gevonden voorwerpen

Ben je iets verloren tijdens je bezoek aan GIGANT? Wij bewaren gevonden voorwerpen gedurende 1 maand op een veilige plek. Na deze maand worden de gevonden voorwerpen gedoneerd aan een goed doel. Neem voor meer informatie over de gevonden voorwerpen contact op met onze balie.

Horeca

PIN only

In GIGANT kan alleen met pin betaald worden.

Bekersysteem popzaal

GIGANT tipt

Hele programma
Brainstorm Festival 2024 | zaterdag

Brainstorm Festival 2024 | zaterdag

za 02 november 14:00
Buitenfilm: Walk The Line

Buitenfilm: Walk The Line

vr 16 augustus 21:00
Historian | Muziekcafé

Historian | Muziekcafé

zo 23 juni 16:15
Collageworkshop – Clip ’n Glue

Collageworkshop – Clip ’n Glue

za 06 juli 13:30
Palingdans | + nagesprek met regisseur Hans Dortmans

Palingdans | + nagesprek met regisseur Hans Dortmans

ma 24 juni 19:30

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement