GIGANT Bieren

GIGANT is niet alleen een poppodium, filmtheater, café en centrum voor amateurkunst & cultuureducatie, maar brouwt sinds augustus 2018 ook verschillende bieren! Samen met de Veluwse Schavuyt schonken we eerder het lijvige najaarsbier Back in Black, de fruitige APA Andy Warhop, het volle tarwebier Wheat Will Rock You en publieksfavoriet School of Hop.

Vanaf december 2021 gaan we de samenwerking aan met Brouwerij Puik Bieren en presenteren we Hop ‘n’ Roll Junkie! Dit heerlijke bier is te verkrijgen van de tap en uit de fles.


HOP ‘N’ ROLL JUNKIE

Deze blonde ster is een echte rock ‘n’ roller: volmoutig en gemarineerd in een flinke scheut Grand Marnier, precies zoals de echte rock ‘n’ roll junkie het graag zag. Wild en romantisch, met hart en ziel. Dit bier is een ode aan de levensgenieter, wat perfect past in het DNA van GIGANT en Puik Bieren. Door een mix van drie moutsoorten, de prachtige Franse hopsoort Elixir en een flinke lading sinaasappelschil is een slok van dit bier een ware trip voor de smaakpapillen!

Blond | 6%
Gebrouwen met: Veluws Water, mouten (Pils, Pale Ale en Vienna), hop (Centennial, Styrian Goldings en Elixir), gist en een flinke scheut Grand Marnier.

Gebrouwen door: Brouwerij Puik Bieren Apeldoorn

Check in op Untappd

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement