Gedragscodes

Code Diversiteit & Inclusie

GIGANT volgt de Code Diversiteit & Inclusie, zoals die landelijk is ingevoerd op 1 november 2019. De huidige stand van zaken is dat GIGANT als stadspodium een zogenaamde combinatiefunctionaris inzet om kwetsbare doelgroepen in de stad te stimuleren mee te doen. Met culturele partners en onderwijskoepels organiseren we programma’s met sociaal maatschappelijk thema’s voor diverse doelgroepen. We werken samen met belangengroeperingen zoals b.v. De Klup. De komende jaren gaat GIGANT op deze weg voort, met als concreet streven meer mensen mee te laten doen met cultuur.

Fair Practice code

GIGANT onderschrijft de Fair Practice Code. De huidige stand van zaken is dat onze medewerkers in dienst vallen onder 1 van de 3 vigerende CAO’s: Kunsteducatie, Sociaal werk of Horeca. Daarmee voldoet GIGANT aan de richtlijnen van de Fair Practice Code. Professionals die tijdelijk worden ingehuurd op project/ZZP basis ontvangen een marktconforme vergoeding. Hetzelfde geldt voor de artiesten en bands die in de popzaal worden geprogrammeerd.

Governance Code Cultuur

Uiteraard onderschrijft GIGANT ook de Governance code cultuur 2019, zoals geldig vanaf 1 januari 2019. De organisatie heeft de afgelopen jaren toegewerkt naar een professionele, onafhankelijke en onbezoldigde Raad van Toezicht. Momenteel heeft die Raad 5 leden. De komende jaren vernieuwen we de samenstelling van de Raad op basis van een in 2021 opgesteld rooster van aftreden.

GIGANT tipt

Hele programma
GRAS | MonkeyJam

GRAS | MonkeyJam

do 27 oktober 20:00
Pink Moon

Pink Moon

vr 30 september 17:30
ROH 22/23: Madama Butterfly

ROH 22/23: Madama Butterfly

zo 09 oktober 13:30
Aut of Office

Aut of Office

ma 10 oktober 20:00
ROH 22/23: Assepoester

ROH 22/23: Assepoester

zo 16 april 2023 13:30
MY BABY

MY BABY

za 26 november 20:30
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement