Gedragscodes

Code Diversiteit & Inclusie

GIGANT volgt de Code Diversiteit & Inclusie, zoals die landelijk is ingevoerd op 1 november 2019. De huidige stand van zaken is dat GIGANT als stadspodium een zogenaamde combinatiefunctionaris inzet om kwetsbare doelgroepen in de stad te stimuleren mee te doen. Met culturele partners en onderwijskoepels organiseren we programma’s met sociaal maatschappelijk thema’s voor diverse doelgroepen. We werken samen met belangengroeperingen zoals b.v. De Klup. De komende jaren gaat GIGANT op deze weg voort, met als concreet streven meer mensen mee te laten doen met cultuur.

Fair Practice code

GIGANT onderschrijft de Fair Practice Code. De huidige stand van zaken is dat onze medewerkers in dienst vallen onder 1 van de 3 vigerende CAO’s: Kunsteducatie, Sociaal werk of Horeca. Daarmee voldoet GIGANT aan de richtlijnen van de Fair Practice Code. Professionals die tijdelijk worden ingehuurd op project/ZZP basis ontvangen een marktconforme vergoeding. Hetzelfde geldt voor de artiesten en bands die in de popzaal worden geprogrammeerd.

Governance Code Cultuur

Uiteraard onderschrijft GIGANT ook de Governance code cultuur 2019, zoals geldig vanaf 1 januari 2019. De organisatie heeft de afgelopen jaren toegewerkt naar een professionele, onafhankelijke en onbezoldigde Raad van Toezicht. Momenteel heeft die Raad 5 leden. De komende jaren vernieuwen we de samenstelling van de Raad op basis van een in 2021 opgesteld rooster van aftreden.

GIGANT tipt

Hele programma
Jazzclub GIGANT: IkToon

Jazzclub GIGANT: IkToon

zo 12 juni 15:00
Fabian Oder der Gang vor die Hunde

Fabian Oder der Gang vor die Hunde

di 24 mei 13:10
Vunzige Deuntjes

Vunzige Deuntjes

za 21 mei 23:00
IkToon | Concerten van cursisten

IkToon | Concerten van cursisten

do 30 juni 10:00
Nacht van de Swing

Nacht van de Swing

za 17 september 21:00
Jeroen Kant | Muziekcafé

Jeroen Kant | Muziekcafé

zo 05 juni 16:15
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...