Poppunt Gelderland

Poppunt Gelderland heeft één simpel doel: muzikaal talent in Gelderland echt verder helpen. Gelderse artiesten kunnen aankloppen bij Poppunt Gelderland voor ondersteuning bij hun muzikale carrière, in welk genre en in welke fase dan ook!

Poppunt Gelderland helpt aan de ene kant muzikanten aan toffe kansen (zoals speelplekken, workshops, netwerk, faciliteiten en fondsen) en aan de andere kant clubs die op zoek zijn naar interessante muzikanten. De popkoepel is een initiatief van GIGANT, Luxor Live, Doornroosje, de Provincie Gelderland en heel veel andere partijen in deze provincie.

Talentmakelaars door de provincie
In de praktijk wordt het platform gerund door enkele talentmakelaars van Poppunt Gelderland die verspreid over de provincie te vinden zijn. Imke Loeffen uit Nijmegen is een van die sleutelfiguren: “Wij hebben eigenlijk maar één simpel doel: muzikaal talent in Gelderland echt verder helpen. Aan de ene kant doen we dat door artiesten te koppelen aan toffe kansen zoals speelplekken, workshops, netwerk, faciliteiten, fondsen en dergelijke. Aan de andere kant helpen we clubs die op zoek zijn juist aan toffe muzikanten. Voor nu begint dat simpelweg door mij of iemand van de podia even een mail te sturen of te bellen, maar op termijn willen we naar een ecosysteem waarin iedereen van dat netwerk gebruik kan maken.”

Contact
Neem voor informatie en mogelijkheden contact op met Douwe Esschendal (douwe@poppuntgelderland.nl) of Milan Roerdink (m.roerdink@gigant.nl).

GIGANT tipt

Hele programma
Buitenfilm: Druk

Buitenfilm: Druk

wo 17 augustus 21:00
Nowhere special

Nowhere special

do 07 juli 14:00
ROH 22/23: Rode Rozen en Tortilla’s

ROH 22/23: Rode Rozen en Tortilla’s

zo 22 januari 2023 13:30
Zomercafé met I Am Lotus + Grog Collective

Zomercafé met I Am Lotus + Grog Collective

zo 07 augustus 13:00
Piccolo Corpo

Piccolo Corpo

do 14 juli 20:40
Délicieux

Délicieux

vr 08 juli 15:10
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...