Poppunt Gelderland

Poppunt Gelderland heeft één simpel doel: muzikaal talent in Gelderland echt verder helpen. Gelderse artiesten kunnen aankloppen bij Poppunt Gelderland voor ondersteuning bij hun muzikale carrière, in welk genre en in welke fase dan ook!

Poppunt Gelderland helpt aan de ene kant muzikanten aan toffe kansen (zoals speelplekken, workshops, netwerk, faciliteiten en fondsen) en aan de andere kant clubs die op zoek zijn naar interessante muzikanten. De popkoepel is een initiatief van GIGANT, Luxor Live, Doornroosje, de Provincie Gelderland en heel veel andere partijen in deze provincie.

Talentmakelaars door de provincie
In de praktijk wordt het platform gerund door enkele talentmakelaars van Poppunt Gelderland die verspreid over de provincie te vinden zijn. Imke Loeffen uit Nijmegen is een van die sleutelfiguren: “Wij hebben eigenlijk maar één simpel doel: muzikaal talent in Gelderland echt verder helpen. Aan de ene kant doen we dat door artiesten te koppelen aan toffe kansen zoals speelplekken, workshops, netwerk, faciliteiten, fondsen en dergelijke. Aan de andere kant helpen we clubs die op zoek zijn juist aan toffe muzikanten. Voor nu begint dat simpelweg door mij of iemand van de podia even een mail te sturen of te bellen, maar op termijn willen we naar een ecosysteem waarin iedereen van dat netwerk gebruik kan maken.”

Contact
Neem voor informatie en mogelijkheden contact op met Douwe Esschendal (douwe@poppuntgelderland.nl) of Milan Roerdink (m.roerdink@gigant.nl).

GIGANT tipt

Hele programma
Papi Chulo

Papi Chulo

za 19 februari 23:00
We Stood Like Kings – Berlin 1927

We Stood Like Kings – Berlin 1927

do 16 juni 20:00
Hank Von Hell (Turbonegro) (NO)

Hank Von Hell (Turbonegro) (NO)

za 07 mei 20:00
Don’t Look Up

Don’t Look Up

vr 28 januari 13:00
The Electrical Life of Louis Wain

The Electrical Life of Louis Wain

wo 26 januari 14:40