Poppunt Gelderland

Poppunt Gelderland heeft één simpel doel: muzikaal talent in Gelderland echt verder helpen. Gelderse artiesten kunnen aankloppen bij Poppunt Gelderland voor ondersteuning bij hun muzikale carrière, in welk genre en in welke fase dan ook!

Poppunt Gelderland helpt aan de ene kant muzikanten aan toffe kansen (zoals speelplekken, workshops, netwerk, faciliteiten en fondsen) en aan de andere kant clubs die op zoek zijn naar interessante muzikanten. De popkoepel is een initiatief van GIGANT, Luxor Live, Doornroosje, de Provincie Gelderland en heel veel andere partijen in deze provincie.

Talentmakelaars door de provincie
In de praktijk wordt het platform gerund door enkele talentmakelaars van Poppunt Gelderland die verspreid over de provincie te vinden zijn. Imke Loeffen uit Nijmegen is een van die sleutelfiguren: “Wij hebben eigenlijk maar één simpel doel: muzikaal talent in Gelderland echt verder helpen. Aan de ene kant doen we dat door artiesten te koppelen aan toffe kansen zoals speelplekken, workshops, netwerk, faciliteiten, fondsen en dergelijke. Aan de andere kant helpen we clubs die op zoek zijn juist aan toffe muzikanten. Voor nu begint dat simpelweg door mij of iemand van de podia even een mail te sturen of te bellen, maar op termijn willen we naar een ecosysteem waarin iedereen van dat netwerk gebruik kan maken.”

Contact
Neem voor informatie en mogelijkheden contact op met Douwe Esschendal (douwe@poppuntgelderland.nl) of Milan Roerdink (m.roerdink@gigant.nl).

GIGANT tipt

Hele programma
March Into Walhalla

March Into Walhalla

za 06 januari 2024 15:30
Spinvis

Spinvis

za 14 oktober 20:30
Mangrove

Mangrove

vr 19 januari 2024 20:30
GRAS | MonkeyJam

GRAS | MonkeyJam

do 05 oktober 20:00
Onder het Maaiveld junior

Onder het Maaiveld junior

wo 04 oktober 14:00
CRUSH! | The Purple Edition

CRUSH! | The Purple Edition

vr 08 december 21:00

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement