Cineville

Sluit je aan bij Cineville: de grootste club filmliefhebbers van Nederland!

Cineville is het landelijke platform voor iedereen die houdt van film. Met je Cineville pas kijk je elke maand oneindig veel films bij aangesloten filmtheaters en bioscopen door heel Nederland, waaronder GIGANT!

Voor een lidmaatschap betaal je € 17,50 (tot 30 jaar) of € 21,- (vanaf 30 jaar) per maand. Met dat lidmaatschap ga je onbeperkt naar de film in GIGANT of bij andere aangesloten filmtheaters in Nederland.

Hoe werkt het?

Je reserveert je Cineville kaartje op de website van GIGANT voor de film van jouw keuze. Klik op een film, kies een datum en tijd en geef daarna aan dat je een Cineville pas hebt. Je krijgt automatisch een e-ticket toegestuurd naar het emailadres dat is gekoppeld aan jouw account bij Cineville.

Neem je e-ticket mee naar de kassa van GIGANT samen met je Cineville pas en laat deze beide scannen. Dit is belangrijk omdat zo je bestelling geverifieerd wordt en GIGANT krijgt uitbetaald voor jouw ticket.
Je kan tot 30 minuten voor aanvang van de film jouw ticket online reserveren en tot 5 minuten voor de film begint kun je jouw gereserveerde kaartje afhalen bij onze balie. En dan kan het filmkijken beginnen!

Wil jij elke maand eindeloos veel films kijken in GIGANT?

Vraag direct jouw Cineville pas aan via cineville.nl/pas.

Een mooie bijkomstigheid van de Cinevillepas: je onderhoudt niet alleen jouw filmverslaving, je steunt er ook filmmakers en onafhankelijke filmtheaters mee. Want 90% van jouw bijdrage gaat naar hen. Zo voedt de filmwereld ons met fantastische cinema en voeden wij samen de filmwereld.

Cineville tickets annuleren?

Je hebt met je Cineville pas een ticket gereserveerd voor de film, maar je kan toch niet komen?
Op de dag van de voorstelling waarvoor jij hebt gereserveerd ontvang je een reminder via de mail. Mocht je besluiten toch niet naar de film te komen waarvoor jij een Cineville ticket hebt gereserveerd dan kun je deze gelijk annuleren via de link in deze mail.
Ligt je internet er compleet uit of ben je de mail helemaal vergeten? Dan kun je ook via GIGANT je reservering annuleren. Neem hiervoor contact met ons op via 055-5216346.

Zorg ervoor dat als je niet kan je echt je reservering opzegt! Zo houden we plekken over voor bezoekers die wel graag naar de film willen.

GIGANT tipt

Hele programma
Mixed Emotions Live

Mixed Emotions Live

do 29 september 13:00
Brainstorm Festival | vrijdag

Brainstorm Festival | vrijdag

vr 04 november 18:15
GRAS | Cover Sessie

GRAS | Cover Sessie

za 12 november 20:30
Harvest Road | Muziekcafé

Harvest Road | Muziekcafé

zo 06 november 16:15
GIGANT presenteert: The Royal Hillbilly Club in Brouwerij Puik

GIGANT presenteert: The Royal Hillbilly Club in Brouwerij Puik

vr 28 oktober 20:30
May we have your votes please!

May we have your votes please!

vr 18 november 20:00
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement