GRAS

GRAS is hét Apeldoornse talentontwikkelingsplatform dat lokaal muzikaal talent ondersteunt. GRAS helpt talent op het gebied van ontmoeten, maken en presenteren.

Ben je ready om je intensief te laten begeleiden, samen te werken of het podium op te gaan? Wil je de studio in, deelnemen aan een writerscamp of een bandcoaching traject volgen? Ben je op zoek naar een nieuw bandlid, producer of rapper om mee samen te werken? Of wil je gewoon advies of weten waar je gitaarles kunt volgen? Kijk op de website van GRAS voor alle informatie!

GRAS organiseert de volgende projecten:

Cover Sessie: heb jij altijd al een audio-/video-opname in een professionele studio willen maken? Met een club met zorg gekozen, maar voor jou onbekende muzikanten ga jij een aantal bekende nummers opnemen.

De Huiskamer: de showcase avond waarop lokaal talent zich kan presenteren in een kleine, intieme setting in de Huiskamer van GIGANT.

De Kraamkamer: ontwikkel en organiseer je eigen dance concept in het café van GIGANT!

De Werkplaats: is dé plek waar je met elkaar kunt connecten, je skills kunt upgraden en trips ’n tricks uit kunt wisselen.

De verhalen van: de serie van waarbij we in de verhalen achter de muzikanten duiken. Er waren al edities met Bökkers, Tim Akkerman, Fresku en Rico.

In The Band: muziekdocenten geven leerlingen de kans om in een band te spelen en op te treden in de popzaal van GIGANT.

Jamsessie: tijdens de Jamsessie bepaal jij samen met de aanwezige muzikanten wat er gespeeld wordt. Daag elkaar uit en gebruik je creativiteit om de dikste grooves neer te zetten.

Passievrucht: hét hiphop talentontwikkelingsprogramma in samenwerking met Dani Apeldoorn.

Studio Workshops: wil jij leren hoe je zelfstandig audio op kan nemen, mixen en masteren in de GIGANT studio? Meld je dan aan voor de Studio Workshop!

Writerscamp: met regelmaat organiseren we een writerscamp in GIGANT. Twee dagen knallen en niets anders dan keihard tracks schrijven.

Zaaien & Oosten podcast: we praten met muzikanten, artiesten en organisatoren uit Apeldoorn.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement