Popsport Gelderland

Popsport Gelderland is hét coachingstraject voor jonge ambitieuze muzikanten in de leeftijd van 14 t/m 21 jaar oud die eigen muziek maken.

In dit coachingsprogramma draait het vooral om jou, jouw muziek of muziek van jullie act of band. Het programma is voor alle (pop)genres, wordt toegespitst op je muziek, jouw skills en de vorm waarin je muziek maakt; als band, singer-songwriter, dj, producer of in welke samenstelling dan ook. Het programma is opgedeeld in een regionaal én landelijk programma.

Regionaal programma
Je start met het regionale programma, wat zich afspeelt in jouw directe omgeving. Dit programma wordt uitgevoerd in verschillende Nederlandse provincies door de verschillende regionale Popsport partners. Dit zijn professionals uit de muziekbusiness, die precies de weg weten en over de juiste contacten beschikken. Zij begeleiden jou door middel van verschillende workshops van professionele coaches, van de kick-off tot aan de showcase in jouw provincie.

Tijdens de regio showcase neem je plaats op het podium en krijg je de kans om onstage te laten zien hoe jij je hebt ontwikkeld als muzikant of band. Op basis van ontwikkeling, potentie en motivatie gaat er per provincie één deelnemer door naar het landelijk programma. Behoor jij niet tot de geselecteerde deelnemers? Geen nood! Iedereen die deelneemt aan Popsport mag lid worden van het Popsport Network.

Landelijk programma
In het landelijke programma gaan we dieper in op de ontwikkeling van je act. Tijdens de kick-off van Popsport NL maak jij kennis met de deelnemers uit de andere regionale programma’s. Onder begeleiding van een personal coach stoomt Popsport je klaar voor de Popsport Live Sessions: hierbij bouwen we de studio van De Staat om tot een intieme setting, waar jij onder persoonlijke begeleiding van de coaches uit het netwerk van de De Basis in Nijmegen, een clip gaat opnemen!

Om je zo goed mogelijk te begeleiden werkt Popsport met AMACK. Aan de hand van vijf punten (Attitude, Motoriek, Audiovisueel, Creatief en Kennis) geef je vorm aan jouw doelen en ga je gericht aan de slag met je coaches om je hierin verder te ontwikkelen.

Meedoen? Meld je dan via www.popsport.nl/aanmelden!

GIGANT tipt

Hele programma
Voltage – powered by: Arrow Bluesbox Radio

Voltage – powered by: Arrow Bluesbox Radio

za 07 december 20:30
Nielson

Nielson

wo 26 februari 2025 20:00
Amor y Matemáticas

Amor y Matemáticas

di 16 juli 12:40
IAMX (UK)

IAMX (UK)

vr 06 september 20:30
Kaas- en Wijnavond

Kaas- en Wijnavond

za 27 juli 20:00
Head South

Head South

do 25 juli 20:50

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement