GIMME! GIMME! GIMME! – ABBA Tribute

donderdag 28 november

Van ABBA krijg je nooit genoeg, toch? Een halve eeuw nadat Agnetha, Anni-Frid, Björn en Benny het Eurovisiesongfestival wonnen (1974, met Waterloo), kan jong en oud alles wat deze Zweedse popgroep produceerde woord voor woord meezingen. Dát laat zien hoe tijdloos die ABBA-knallers zijn.

En wat zijn het er veel! Een avond ABBA staat gelijk aan non-stop hits en altijd feest. Perfect dus voor die old school disco moves en een glimlach die de hele avond niet meer van je gezicht gaat.

Met een show van GIMME! GIMME! GIMME! krijg je niet alleen een volle dosis nostalgie over je heen. Deze achtkoppige formatie brengt iets extra’s: je wordt opgezweept door niet twee, maar drie zangeressen, die met een vlammende liveband een repertoire neerzetten dat zich vooral heeft laten inspireren door de explosieve shows waarmee ABBA de wereld heeft veroverd.

GIMME! GIMME! GIMME! speelde in 2023 en 2024 al in – veelal uitverkochte – zalen en theaters, tijdens de Vierdaagsefeesten en op festivals als Zwarte Cross.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 22,00
Vriend € 20,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

do 28 november 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Donderdag 28 november

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement