Waylon | extra show!

donderdag 03 oktober

Wegens groot succes komt Waylon op 3 oktober voor een extra show naar Apeldoorn!

Op 3 en 4 oktober speelt hij zijn grootste hits van alle albums die hij ooit heeft gemaakt, in het kader van de Wicked Anniversary tour. Hij noemt het zijn eigen ‘snoepwinkel’ tour, waar hij eindeloos kan kiezen uit alle genres waar hij ooit aan heeft geproefd in zijn lange carrière.

Waylon is het levende bewijs van waar het NIET winnen van een talentenjacht allemaal toe kan leiden. 15 jaar en 8 albums later komt het allemaal samen in de Wicked Anniversary tour. Wicked Ways is de titel van zijn eerste album in 2009 en het begin van de zeer succesvolle carrière van één van Nederlands beste zangers. Een carrière die begon met het fragment uit Hollands Got Talent waarin de jonge Waylon de juryleden in 2008 tijdens de auditie omver blies met zijn versie van ‘This is a Man’s world ‘. Het leverde hem een platencontract op bij Universal, die hem onderbrengt bij het legendarische Motown platenlabel. Waylon is de eerste Nederlander die bij Motown tekent.

In 15 jaar na Wicked Ways volgen The Escapist, Common Linnets (met Ilse Delange), Heaven After Midnight, Seeds, The World Can Wait, Human en zijn Nederlandstalige uitstapje: Gewoon Willem. Maar het waren niet alleen albums; ook twee Songfestival deelnames (waarvan 1 deelname op de tweede plaats eindigde), een succesvolle carrière als coach van The Voice of Holland en zijn uitverkochte concerten in Rotterdam Ahoy waar hij ongeëvenaard de grootste hits uit de Top 1000 Allertijden verzorgt, want live op het podium is hij op zijn best!

Er is geen excuus om deze fantastische samenvatting van 15 jaar niet te gaan zien.

Foto: Robin Eggenkamp

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 34,50

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

do 03 oktober 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Donderdag 03 oktober

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement