Amsterdam Klezmer Band

zaterdag 12 oktober

Mix een dosis klezmer met een snufje jazz, voeg daar een scheutje Balkan aan toe, en voilà, je hebt het recept voor Amsterdam Klezmer Band. Bras, contrabas, accordeon en percussie versterken elkaar met pulserende grooves vol subtiele, maar toch rauwe energie. De band laat het publiek graag zweten, maar kan je ook laten wegdromen met soulvolle klaagzang.

De Amsterdam Klezmer Band begon in 1996 als een groep straatmuzikanten die traditionele Jiddische muziek speelde. 28 jaar later is de band uitgegroeid tot een internationaal gevierde band met een ijzersterke livereputatie.

In februari presenteert de Amsterdam Klezmer Band het 18e album: BOMBA POP! Het album is een eclectische mix van stijlen zoals Balkan, Dub en Dance met een dikke rode draad van Klezmer die alles naadloos met elkaar verbindt. Akoestische instrumenten worden gecombineerd met opzwepende beats. Op BOMBA POP wordt de innovatieve geest van Klezmer niet alleen door een mix van stijlen en instrumenten hoorbaar gemaakt, maar ook in technologie.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 22,00
Vriend € 20,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

za 12 oktober 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Zaterdag 12 oktober

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement