Stones Sessions

vrijdag 01 oktober

Stones Sessions brengt je de muziek van The Rolling Stones met een imponerende show en personality die je terug naar de 70’s lanceert. De band laat zich inspireren door albums als Let it Bleed, Sticky Fingers en Exile on Main street, waarbij aan het decennium van seks, drugs & Rock ‘n Roll op gepaste wijze eer wordt gedaan.

In 2019 tourde Stones Sessions wereldwijd rond met de typische Fender Telecaster gitaar-riffs van Keith Richards en de licht hitsige teksten van Mick Jagger. De band heeft een imponerende lijst concerten achter haar naam staan met tournees door China en de Caribbean en deed ook Apeldoorn aan. Dit sneeuwbaleffect komt niet voor niets: The Rolling Stones zijn immers niet alleen de hits, het is een hele sterke culturele, bijna religieuze beweging waar Stones Sessions als een stel rockende discipelen in meedraait.

In 2021 komt Stones Sessions opnieuw naar GIGANT. Kom kijken en laat jezelf opnieuw kennis maken met Angie en Satisfaction en laat jezelf overrompelen en meevoeren in een verbindende, muzikale tijdreis.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 16,00
Vriend € 14,00
Culture Club € 0,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vr 01 oktober 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 01 oktober