Steun GIGANT

In deze rare tijden doen wij er alles aan om jullie zo goed en veilig mogelijk te verwelkomen in GIGANT. De beperkingen en protocollen maken het niet altijd makkelijk, maar we hopen van harte dat je je prettig voelt bij een bezoek aan GIGANT!

Van je bezoek worden wij natuurlijk erg blij, maar er zijn nog meer manieren om GIGANT te ondersteunen.

————–

DONEREN
Het is ook mogelijk om ons te steunen door een donatie te doen. Donaties die worden gedaan dragen bij aan een sterker GIGANT in de toekomst.

————–

BEWAAR JE TICKET, GENIET LATER
In verband met de coronacrisis hebben wij veel van onze events af moeten lassen. We zijn er in geslaagd om voor nagenoeg alle concerten en clubnachten een nieuwe datum te vinden en voor een deel zijn we nog in gesprek met de artiesten en organisatoren. Je gekochte ticket blijft geldig voor een nieuwe datum. Mocht je op die nieuwe datum niet kunnen, kun je overwegen je ticket te doneren. Zo help je de culturele sector in het algemeen en GIGANT in het bijzonder om overeind te blijven in deze moeilijke tijd.

————–

JE NALATENSCHAP SCHENKEN AAN GIGANT

Als je jouw testament opstelt, denk je na over wat er met jouw geld en spullen moet gebeuren na jouw overlijden. Veel mensen geven hun nalatenschap aan familie of vrienden. Maar wist je dat het ook mogelijk is om een gedeelte van de erfenis na te laten aan een goed doel dat u een warm hart toedraagt? Dit kan door in uw testament een legaat op te nemen.

Een legaat is een duidelijk omschreven erfstuk of geldbedrag dat een bijzondere bestemming heeft. De bijzondere bestemming kan zijn dat het legaat is toegewezen aan een specifiek iemand in de familie of aan een vriend. Ook is het mogelijk om met een legaat iets na te laten aan een goed doel, zoals een culturele instelling.

GIGANT heeft een speciale ANBI-status. Dat betekent dat je ook aan GIGANT een deel van je nalatenschap kunt schenken. Het is belangrijk dat je hiervoor een legaat opneemt in jouw testament, waarin je duidelijk omschrijft wat je na wilt laten aan GIGANT. Een testament is alleen rechtsgeldig als dit bij een notaris is opgesteld en vastgelegd.

Dit stuk is opgesteld i.s.m. Monuta. Wil je hierover meer weten?

GIGANT tipt

Hele programma
Cultureel Café

Cultureel Café

di 05 april 2022 20:00
Un Monde

Un Monde

vr 03 december 11:40
Benedetta

Benedetta

wo 08 december 20:30
Classic

Classic

za 12 februari 2022 23:00
Cultureel Café

Cultureel Café

wo 16 februari 2022 20:00
Eli Goffa (BE) | Muziekcafé

Eli Goffa (BE) | Muziekcafé

zo 05 december 16:15
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...