Steun GIGANT

DONEREN
Het is mogelijk om ons te steunen door een donatie te doen. Donaties die worden gedaan dragen bij aan een sterker GIGANT in de toekomst.

————–

JE NALATENSCHAP SCHENKEN AAN GIGANT

Als je jouw testament opstelt, denk je na over wat er met jouw geld en spullen moet gebeuren na jouw overlijden. Veel mensen geven hun nalatenschap aan familie of vrienden. Maar wist je dat het ook mogelijk is om een gedeelte van de erfenis na te laten aan een goed doel dat je een warm hart toedraagt? Dit kan door in jouw testament een legaat op te nemen.

Een legaat is een duidelijk omschreven erfstuk of geldbedrag dat een bijzondere bestemming heeft. De bijzondere bestemming kan zijn dat het legaat is toegewezen aan een specifiek iemand in de familie of aan een vriend. Ook is het mogelijk om met een legaat iets na te laten aan een goed doel, zoals een culturele instelling.

GIGANT heeft een speciale ANBI-status. Dat betekent dat je ook aan GIGANT een deel van je nalatenschap kunt schenken. Het is belangrijk dat je hiervoor een legaat opneemt in jouw testament, waarin je duidelijk omschrijft wat je na wilt laten aan GIGANT. Een testament is alleen rechtsgeldig als dit bij een notaris is opgesteld en vastgelegd.

Dit stuk is opgesteld i.s.m. Monuta. Wil je hierover meer weten?

GIGANT tipt

Hele programma
Armageddon Time | ontbijt & film

Armageddon Time | ontbijt & film

zo 18 december 11:00
Focus

Focus

vr 17 februari 2023 20:30
Erasing Frank | Movies That Matter

Erasing Frank | Movies That Matter

di 13 december 20:00
Tess Merlot

Tess Merlot

vr 13 januari 2023 20:30
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement