Steun GIGANT

DONEREN
Het is mogelijk om ons te steunen door een donatie te doen. Donaties die worden gedaan dragen bij aan een sterker GIGANT in de toekomst.

————–

JE NALATENSCHAP SCHENKEN AAN GIGANT

Als je jouw testament opstelt, denk je na over wat er met jouw geld en spullen moet gebeuren na jouw overlijden. Veel mensen geven hun nalatenschap aan familie of vrienden. Maar wist je dat het ook mogelijk is om een gedeelte van de erfenis na te laten aan een goed doel dat je een warm hart toedraagt? Dit kan door in jouw testament een legaat op te nemen.

Een legaat is een duidelijk omschreven erfstuk of geldbedrag dat een bijzondere bestemming heeft. De bijzondere bestemming kan zijn dat het legaat is toegewezen aan een specifiek iemand in de familie of aan een vriend. Ook is het mogelijk om met een legaat iets na te laten aan een goed doel, zoals een culturele instelling.

GIGANT heeft een speciale ANBI-status. Dat betekent dat je ook aan GIGANT een deel van je nalatenschap kunt schenken. Het is belangrijk dat je hiervoor een legaat opneemt in jouw testament, waarin je duidelijk omschrijft wat je na wilt laten aan GIGANT. Een testament is alleen rechtsgeldig als dit bij een notaris is opgesteld en vastgelegd.

Dit stuk is opgesteld i.s.m. Monuta. Wil je hierover meer weten?

GIGANT tipt

Hele programma
Prize Collect | Muziekcafé

Prize Collect | Muziekcafé

zo 07 april 2024 16:15
GRAS | Masterclass TikTok door Elieve

GRAS | Masterclass TikTok door Elieve

do 23 november 19:30
Il Colibrì

Il Colibrì

za 30 september 20:30
Mangrove

Mangrove

vr 19 januari 2024 20:30
Nebula (USA) + Komatsu

Nebula (USA) + Komatsu

wo 25 oktober 20:15

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement