Culturele verhuur

GIGANT heeft een belangrijke podiumfunctie binnen Apeldoorn. Naast het mooie, diverse programma wat GIGANT al biedt, staan we altijd open voor culturele samenwerkingen.

Zoek jij een veelzijdige locatie voor jouw project, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze werkwijze is persoonlijk en praktisch. We nemen graag kennis van je wensen en bekijken samen wat de mogelijkheden zijn om een geslaagde bijeenkomst in een prettige omgeving te faciliteren. Vanzelfsprekend zetten we daarbij onze uitgebreide kennis van horeca en (technische) productie in.

Zoveel ruimte, zoveel mogelijkheden
Al onze ruimtes zijn in overleg flexibel in te zetten.

Catering
Onze horeca biedt uiteenlopende mogelijkheden. Er zijn verschillende barpunten en er wordt samengewerkt met diverse cateraars.

Centrale ligging in Apeldoorn
Apeldoorn is dankzij haar centrale ligging in Gelderland vanuit het hele land eenvoudig te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. GIGANT is gevestigd in het centrum van Apeldoorn, op een klein kwartier lopen van het centraal station. Parkeergarages, fietsenstalling en bushaltes tref je om de hoek van GIGANT.

Tarieven
De service van GIGANT is op maat, de prijzen dus ook.

Contact
Geïnteresseerd naar de mogelijkheden van GIGANT? Neem contact op met Chantal Zoutman (055-521 63 46, c.zoutman@gigant.nl).

GIGANT tipt

Hele programma
Classic

Classic

za 13 februari 23:00
Yorick van Norden en Judy Blank: Bob Dylan [Seated Specials]

Yorick van Norden en Judy Blank: Bob Dylan [Seated Specials]

vr 26 maart 20:00
Sunset Travelers

Sunset Travelers

za 22 mei 20:30
Infloyd

Infloyd

vr 30 april 20:30
Kom Hier Dat Ik U Kus

Kom Hier Dat Ik U Kus

vr 04 december 20:20
Ammonite

Ammonite

wo 02 december 19:30