Serious Hits: Top 2000 Live

Geannuleerd

vrijdag 17 december

In verband met de verscherpte coronamaatregelen kan dit event helaas niet doorgaan. Voor dit event zal helaas ook geen vervangende datum volgen.

Heb je online tickets gekocht? Dan ontvang je z.s.m. je geld terug op je rekening. Hiervoor hoef je zelf niets te ondernemen. Heb je aan de balie tickets gekocht?  Stuur dan een mail met je naam, aantal gekochte tickets, een foto/pdf van je tickets en je IBAN-nummer naar administratie@gigant.nl

Het ultieme Top2000 gevoel komt op 17 december weer naar Apeldoorn! Kom dansen en zingen met een fantastische live band, bestaande uit meer dan 25 muzikanten. Zowel de muzikanten als de hits wisselen elkaar in hoog tempo af tijdens deze bijna 3 uur durende show!

Ook tijdens deze 3e editie van de Top2000 liveshow komen er hits van alle tijden en alle genres voorbij. 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, maar ook allernieuwste Top2000 nummers. Het dak gaat er gegarandeerd af en stilstaan is geen optie!

De opbrengst van deze avond komt, zoals ieder jaar, ten goede aan een goed doel. Dit jaar is dat Spieren voor Spieren.

Aan deze editie doen de volgende muzikanten mee:
Jackie Breden, Marieke Duijst, Gerrit van Engeland, Sharon Jansen, Danielle Kobussen, Angela Vos, Jan Knapper, Hans Jansen, Marq van Mazijk, Hendrik de Vries, Henri van de Broek, Raymond ter Riet, Wouter Nijenhuis, Armand Spee, George Pol, Doewe Munk, Frans Clignet, Rutger Kokke, Hans Bouwmeester, Gert Nijhof, Reinier Groenendijk, Edward Solomon, Harry Kaal en Sebastian Busch.

Jouw bezoek aan GIGANT

Wij zijn verplicht te werken met een coronatoegangsbewijs. We vragen je om deze, samen met je ID, te tonen bij de ingang van GIGANT. Alle informatie over het coronatoegangsbewijs is hier te vinden

Indien je niet onder bovenstaande voorwaarden GIGANT wilt bezoeken, is het natuurlijk mogelijk om je geld terug te krijgen. Stuur dan een mail met je naam, aantal gekochte tickets, een foto/pdf van je tickets en je IBAN-nummer naar administratie@gigant.nl.

Prijs

Voorverkoop € 15,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vr 17 december 20:00

Locatie

Popzaal

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...