The Bruceband

vrijdag 10 juni

Laatste kaarten

Europe’s no. 1 Springsteen tribute The Bruceband is inmiddels een gevestigde naam. Sinds haar oprichting in 2003 heeft de band talloze podia aangedaan en daarmee een zeer sterke live-reputatie opgebouwd. The Bruceband is gericht op het zodanig neerzetten van de songs van Springsteen dat bezoekers het gevoel krijgen bij een echt Springsteenconcert te zijn. Shows van meer dan drie uur zijn dan ook eerder regel dan uitzondering. Deze band ademt Springsteen.

In 2020 brengt The Bruceband het legendarische album Born To Run, dat dan 45 jaar bestaat, naar de podia. Uiteraard komt ook het overige repertoire van Springsteen ruim aan bod. Verwacht een show met een lach, traan, dans, kippenvel en adembenemende luistermomenten.

Born To Run
In juli 1975 zag het album van Bruce Springsteen het licht. Waren zijn eerste albums nog wat lauwtjes ontvangen, met Born To Run viel alles samen en werd zijn definitieve doorbraak.

Met hulp van zijn nieuwe producer Jon Landau, die hem in 1974 had bestempeld als “the future of rock ’n roll”, vormde Bruce de E-streetband in haar legendarische samenstelling met de komst van Max Weinberg op drums en Roy Bittan achter de piano. De beroemde Wall of Sound kreeg een nieuwe dimensie. De iconische albumhoes waar Bruce steunt op de brede schouders van Clarence Clemons symoboliseert de onmisbaarheid van zijn band.

Het album werd groots ontvangen. Met klassiekers als Born To Run, Thunder Road en Jungleland staat het album vol met songs die de mens raken. Over hoop en frustraties, over liefde en verdriet, over dromen en twijfels. Reden genoeg voor The Bruceband om dit legendarische album 45 jaar later integraal naar de podia te brengen!

Dit concert is verplaatst van 14 januari 2022 naar 10 juni 2022 n.a.v. de maatregelen omtrent het coronavirus. Gekochte kaarten blijven geldig voor de show op 10 juni 2022. Mocht je dan niet kunnen, geef dan voor 15 maart 2022 je naam, aantal gekochte kaarten, een foto of pdf van de kaarten en je IBAN nummer door via administratie@gigant.nl. Na 15 maart 2022 is dit niet meer mogelijk.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 21,50
Vriend € 19,50

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vr 10 juni 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 10 juni
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...