Up The Irons – Iron Maiden Tribute

vrijdag 08 november

Up The Irons is de grootste Iron Maiden tributeband van Nederland. De band benadert Iron Maiden tot in perfectie, met een show boordevol energie, decor en uiteraard Eddie. De tot op de noot nauwkeurig uitgevoerde nummers in combinatie met het enthousiasme van de vijf bandleden, staan garant voor een spectaculaire avond voor jong en oud. Alle hits komen voorbij, aangevuld met minder bekende Iron Maiden krakers.

Up The Irons komt uit Tilburg en bestaat sinds 1999. De band heeft veel (inter)nationale ervaring, waarbij podia en festivals als Graspop en 013 al aan werden gedaan. Ook heeft Up The Irons getourd in Engeland, Duitsland, Frankrijk, België en Italië.

Ook met Iron Maiden zelf heeft Up The Irons contact. Zo is er getourd met oud-zanger Paul Di’Anno, heeft Dennis Stratton (gitarist van het 1e album) shows meegespeeld, en is bassist en drijvende kracht Steve Harris zelfs de show komen bekijken in Eindhoven en heeft backstage zijn complimenten uitgesproken. Met enige regelmaat is Up The Irons gast en deelnemer tijdens de voetbalwedstrijden die Iron Maiden in verschillende landen organiseert. Kortom, de verbinding met Iron Maiden is enorm sterk, en dat zie je terug op het podium!

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 20,00
Vriend € 18,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vr 08 november 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 08 november

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement