GIGANT presenteert: MEAU in de Grote Kerk

zaterdag 03 juni

GIGANT gaat de stad in! GIGANT presenteert concerten op verschillende locaties in de binnenstad van Apeldoorn. Op 3 juni organiseren we i.s.m. de Grote Kerk (Loolaan 16) een optreden van MEAU!


Een vleugje synths, warme sounds en eerlijke teksten. MEAU maakt kleine, pure liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde, terugkerende vragen en eenzaamheid. Haar warme stem en dromerige koortjes landen daar waar akoestische instrumenten en elektronische geluiden samenkomen.

MEAU is de eerste Nederlandse vrouw in de Top40 geschiedenis die haar nummer 1 hit volledig zelf heeft geschreven en geproduceerd. ‘Dat Heb Jij Gedaan’ domineerde wekenlang de hitlijsten in Nederland en België en groeide in korte tijd uit tot een evergreen. Opvolgers ‘Als Jij Maar Bij Me Bent’ en ‘Dans M’n Ogen Dicht’ (een samenwerking met Racoon) werden eveneens goed ontvangen. 

Vorig jaar zorgde MEAU met haar liedjes voor kippenvel momenten op festivals zoals Concert At Sea, Pinkpop, Lokerse Feesten, Lowlands en Pukkelpop. Samen met haar band staat MEAU te trappelen om in een vervolg te geven aan haar uitverkochte clubtour. Het wordt haar grootste tour tot nu toe en wij mogen haar verwelkomen in de Grote Kerk.

Voorprogramma: Jet van der Steen

De 20-jarige Jet van der Steen laat al vanaf jonge leeftijd haar stem gelden. Ze groeide op in een groot gezin waarbij Jet zich regelmatig terugtrok op haar kamer om te zingen. Tegenwoordig bereikt zij vanuit haar slaapkamer een groot publiek door regelmatig covers en hertalingen te plaatsen op TikTok, Instagram en YouTube. Achter de schermen werkt ze hard aan haar eigen repertoire. Zo bracht ze al eerder haar singles ‘Uitzichtloos’, ‘Laat het zien’ en ‘Onbekend’ uit. Op 1 juli verscheen Jet’s debuut EP ‘Door mijn ogen’, welke ze tijdens haar releaseparty in Paard (Den Haag) op 7 juli live gespeeld heeft samen met haar band. Jet tourde als geselecteerde van de Popronde 2022 door heel Nederland en onlangs won ze een Popdelft Music Award voor Rising Star.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 29,00
Vriend € 27,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

za 03 juni 20:15

Locatie

Grote Kerk

Tickets & tijden

Zaterdag 03 juni

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement