Maaiveld Festival: o.a. Douwe Bob & NJO Poporkest

woensdag 08 mei

Maaiveld Festival laat je twee dagen lang op verschillende locaties in de binnenstad genieten van meer dan 25 optredens, voorstellingen en shows. Nationale en lokale artiesten combineren muziek, dans, theater en beeldende kunst op ongewone en unieke wijze. Op het programma staan niet alleen de grote namen, maar het festival biedt ook podium aan nieuwe en minder bekende artiesten.

Het volledige programma is inmiddels bekend. Deze kun je hier bekijken.

Headliners: Douwe Bob brengt samen met het NJO Poporkest op de openingsavond (8 mei) van Maaiveld Festival zijn grootste hits ten gehore. Op 9 mei zijn MEROL en Sven Ratzke & Orkest De Ereprijs aan de beurt.

Aanvangstijden
8 mei: 17:00 – 23:00
9 mei: 14:00 – 22:00

Kijk voor alle informatie op de website van Maaiveld Festival.

Een kleine greep uit het programma van 8 mei:

Douwe Bob & NJO Poporkest

Douwe Bob brak in 2012 door toen hij het tv-programma De Beste Singer-songwriter van Nederland won. Hij vertegenwoordigde in 2016 Nederland op het Eurovisiesongfestival en werd drie keer onderscheiden met een Edison. In februari van dit jaar verscheen het zesde studioalbum Where Did All The Cool Kids Go. Tijdens Maaiveld speelt Douwe samen met het NJO Poporkest niet alleen nummers van deze gloednieuwe plaat maar natuurlijk ook zijn grootste hits!

Het NJO Poporkest is een initiatief van het Nationaal Jeugdorkest (NJO) en is opgericht om de werelden van klassieke muziek en pop (maar ook rock en andere muziekstijlen) dichter bij elkaar te brengen.

Bohemian Betyars

Folkpunkband Bohemian Betyars sluit op 8 mei met een doldwaas feest de eerste dag van Maaiveld Festival af! Liefhebbers van Gogol Bordello, Manu Chao en zelfs System of a Down kunnen hun vingers aflikken bij de speedfolk en freakpunk van deze Hongaarse heren. De geroutineerde feestband krijgt elk publiek in beweging met hun mix van punk, ska, Balkan- en zigeunermuziek. De muziek heeft de kracht om alledaagse momenten om te zetten in een onvergetelijk delirium, dus verwacht een bizarre en aanstekelijke show! 

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Tijden

wo 08 mei 17:00

Locatie

Binnenstad Apeldoorn

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement