Atelier het Palet

Geef jezelf twee uur schilderen en geniet!

Je eigen nieuwsgierigheid en interesse zijn het vertrekpunt. Je bent bezig met je eigen werk en ik begeleid je daarbij. Ik stimuleer je, daag je uit en stuur je bij. Hoe zet je een schilderij op, hoe meng je de juiste kleuren, hoe werk je in lagen, hoe werkt glaceren. Je gaat het allemaal ontdekken. Ik leer je goed kijken en geef je een palet aan mogelijkheden. Je hebt geen ervaring nodig en kunt op elk moment instappen.

Een mooie ontdekkingsreis met veel persoonlijke aandacht. Rust en een ontspannen sfeer staan voorop.

Materialen: Je neemt je eigen schildermaterialen mee, zelf werk ik het liefste met olieverf op doek of paneel. Mail of bel mij gerust voor vragen hierover. 

Wanneer: Donderdag 14.00 – 16.00 uur en Vrijdag 10.00 – 12.00 uur

Kosten: 17,50 euro per les

  • Vanaf januari 2022 – 12 lessen € 210,00
  • Vanaf 7 april tot 30 juni – 12 lessen € 210,00
Mirjam Berkhout

Mirjam Berkhout

Je leert schilderen en je bent even weg uit de dingen van alledag.

Mijn ervaring heb ik opgedaan bij verschillende gevestigde kunstenaars in hun atelier. Jarenlang hebben zij mij wegwijs gemaakt en op ambachtelijke wijze alle facetten van het schildersvak geleerd.
Dat varieerde van verf mengen tot aan schilderen op monumentale doeken. Zo ben ik in veel technieken ervaren en kan ik je begeleiden met het vinden van jouw stijl. Zelf word ik erg blij van portretten. Ik ben benieuwd, schilder jij met een fijne streek of met een grove toets? Het lijkt me leuk om je te leren kennen.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...