Atelier het Palet

Geef jezelf twee uur schilderen en geniet!

Tijden: 14.00 tot 16.00 (Donderdag)
Kosten: €18,50 euro per les | €210,- voor 12 lessen
Soort aanbod: Les
Extra Info: Eigen schildermaterialen meenemen | De docent werkt zelf het liefst met olieverf op doek of paneel. Mail of bel de docent voor vragen hierover. 

Je eigen nieuwsgierigheid en interesse zijn het vertrekpunt. Je bent bezig met je eigen werk en wordt daarbij begeleid door de docent. Je wordt gestimuleerd, uitgedaagd en bijgestuurd. Hoe zet je een schilderij op? Hoe meng je de juiste kleuren? Hoe werk je in lagen? Hoe werkt glaceren?

Je gaat het allemaal ontdekken. Je leert goed kijken en krijgt een palet aan mogelijkheden. Je hebt geen ervaring nodig en kunt op elk moment instappen.

Een mooie ontdekkingsreis met veel persoonlijke aandacht. Rust en een ontspannen sfeer staan voorop.

Mirjam Berkhout

Mirjam Berkhout

Je leert schilderen en je bent even weg uit de dingen van alledag.

Mijn ervaring heb ik opgedaan bij verschillende gevestigde kunstenaars in hun atelier. Jarenlang hebben zij mij wegwijs gemaakt en op ambachtelijke wijze alle facetten van het schildersvak geleerd.
Dat varieerde van verf mengen tot aan schilderen op monumentale doeken. Zo ben ik in veel technieken ervaren en kan ik je begeleiden met het vinden van jouw stijl. Zelf word ik erg blij van portretten. Ik ben benieuwd, schilder jij met een fijne streek of met een grove toets? Het lijkt me leuk om je te leren kennen.

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement