Tekenen en schilderen 13+

Tijden: 18:30 tot 20:30 uur
Kosten: €210,-
Soort aanbod: Cursus
Startdata: Dinsdag 23 januari 2024
Duur: 15 lessen

Tekenen naar de waarneming, een techniek of een thema komen afwisselend aan bod in deze lessen. Er wordt veel geschetst en gezocht naar de juiste vorm door te kijken naar de werkelijkheid en afbeeldingen uit tijdschriften of op je telefoon. Hoe teken je een hand die iets vast heeft en hoe maak je vervolgens de perfecte huidskleur? Hoe doen kunstenaars dat?

Er wordt gewerkt met verschillende materialen: potlood, houtskool, verf, verfstiften, aquarel, Oost-Indische inkt. Bij een thema is er veel ruimte voor je eigen ideeën en kan je zelf kiezen met welk materiaal je dat uit wilt voeren. Het werk wordt een keer geëxposeerd, dat kan bij Gigant zijn, maar ook op een locatie in de stad.

Wil je je inschrijven voor deze cursus? Bezoek dan de website van Susan!

Susan Nieboer

Susan Nieboer

Hoe lossen kinderen de problemen op die ze tegenkomen bij het maken van een werk met verf, krijt of houtskool? De oplossingen waar zij mee komen na een beetje hulp, is een van de dingen die ik leuk vind aan het lesgeven. Mijn rol is om te inspireren, te motiveren om paden in te slaan die onbekend zijn en te begeleiden met mijn kennis van het tekenen en schilderen.

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement