Tekenen en schilderen 10+

Tijden: 16:00 tot 18:00 uur
Kosten: €210,-
Soort aanbod: Cursus
Startdata: 23 januari 2024
Duur: 15 lessen

Hoe teken je een giraffe, een barbecue of een weggetje in de verte? Hoe kan je wat je in je hoofd hebt op papier zetten? Kom naar de teken- en schilderles waar je gaat oefenen met perspectief, met kleuren mengen en manieren van schilderen. Door goed te kijken en te schetsen, leer je de vorm te pakken te krijgen. Lukt het niet meteen dan is de docent er om je te helpen.
Materiaal en het onderwerp worden bij elkaar gezocht: een donker, geheimzinnig bos met houtskool, vissen met mooie patronen met pen en inkt.

Tijdens de lessen teken je een keer op straat, in het park of in het museum. Als er een mooie tentoonstelling is, dan ga je die met de groep bezoeken maar zelf gaan jullie natuurlijk ook een tentoonstelling maken om iedereen te laten zien wat een geweldige dingen jullie maken!

“Je kan bijna niet zien wat het touw is en wat de octopus, het is een grote kluwen”
“Ik dacht niet dat ik het kon, maar het is toch gelukt!”

Wil je je inschrijven voor deze cursus? Bezoek dan de website van Susan!

Susan Nieboer

Susan Nieboer

Hoe lossen kinderen de problemen op die ze tegenkomen bij het maken van een werk met verf, krijt of houtskool? De oplossingen waar zij mee komen na een beetje hulp, is een van de dingen die ik leuk vind aan het lesgeven. Mijn rol is om te inspireren, te motiveren om paden in te slaan die onbekend zijn en te begeleiden met mijn kennis van het tekenen en schilderen.

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement