Tekenen en schilderen 10+

Hoe teken je een giraffe, een barbecue of een weggetje in de verte? Hoe kan je wat je in je hoofd hebt op papier zetten? Kom naar de teken- en schilderles dan gaan we oefenen met perspectief, met kleuren mengen en manieren van schilderen. Door goed te kijken en te schetsen, proberen we de vorm te pakken te krijgen. Lukt het niet meteen dan help ik je erbij.
Materiaal en het onderwerp zoeken we bij elkaar: een donker, geheimzinnig bos met houtskool, vissen met mooie patronen met pen en inkt.
We tekenen een keer op straat, in het park of in het museum. Als er een mooie tentoonstelling is, gaan we daar naar toe maar we gaan zelf ook een tentoonstelling maken om iedereen te laten zien wat een geweldige dingen we maken!

“Je kan bijna niet zien wat het touw is en wat de octopus, het is een grote kluwen”
“Ik dacht niet dat ik het kon, maar het is toch gelukt!”

Dag: Dinsdag
Tijd: 16:00-18:00
Aantal lessen: 15
Prijs: €195,-

Susan Nieboer

Susan Nieboer

Hoe lossen kinderen de problemen op die ze tegenkomen bij het maken van een werk met verf, krijt of houtskool? De oplossingen waar zij mee komen na een beetje hulp, is een van de dingen die ik leuk vind aan het lesgeven. Mijn rol is om te inspireren, te motiveren om paden in te slaan die onbekend zijn en te begeleiden met mijn kennis van het tekenen en schilderen.

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement