Het Apeldoorns Kinderkoor groep 2

Voor kinderen van 7 tot 12 jaar op maandagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur.

In dit koor onder leiding van Hester Hentzepeter worden vrolijke, leuke en spannende liedjes gezongen uit alle delen van de wereld: van Annie M.G. Schmidt tot Afrikaans, van canons tot Walt Disney musical!

Samen zingen geeft plezier, je ontdekt je stem, je muzikaliteit wordt er door ontwikkeld, je leert samenwerken en je krijgt er een mooie podiumpresentatie door aangeleerd.

Voor wie?

Het kinderkoor is voor basisschoolleerlingen van 7 t/m 12 jaar.

Wanneer:

Op maandag van 16.00 tot 17.00 in GIGANT, zaal de Octopus.

Dirigent:

Dirigent Hester Hentzepeter heeft al jarenlang ervaring met het geven van zangles en het leiden van koren aan basisschoolkinderen in en rondom Amsterdam.

Tarief:

Het tarief voor 20 lessen is 150 euro.

Interesse?

Er is altijd de mogelijkheid om een keer gratis een repetitie mee te doen.

Voor informatie en aanmelding:
https://www.spm-a.nl/inschrijven-kinderkoor of Hester.Hentzepeter@gmail.com

We gaan graag samen met de Apeldoornse kinderen een leuk en groot kinderkoor opzetten!


Doorlopende leerlijn muziek

We bieden in ons cursushuis sinds kort een volledige doorlopende leerlijn muziek aan. Onder de naam ‘Alles is muziek’ verzamelden we verschillende muzikale cursussen waarmee kinderen van 0 tot 14 jaar muziek kunnen ontdekken.

De cursussen uit deze doorlopende leerlijn zijn:

Hester Hentzepeter

Hester Hentzepeter

De lyrische sopraan Hester Hentzepeter begon haar opleiding aan de Kleinkunstacademie en studeerde klassiek zang aan het Conservatorium van Amsterdam. Als klassiek solist zong Hester onder meer in Haydn’s Schöpfung, het Requiem van Mozart en het Gloria van Poulenc. Met Concerto Rotterdam zong zij Le Miroir de Peine van Hendrik Andriesssen, met het Amstelstrijkers Ensemble Les Illuminations van Britten en met het Ricciotti Ensemble toerde ze door de Benelux en Italië.

Verder ligt haar hart bij opera en muziektheater. Zo heeft Hester bijvoorbeeld in verschillende producties van Holland Opera gespeeld en werkte zij bij VocaalLAB mee aan de muziektheatervoorstelling Halfgeleiders van Bruno Nelissen. Recent zong Hester de Rückertlieder van Mahler, de Vier Letzte Lieder van Strauss en de 4e Symphonie van Mahler met Symfonieorkest Neon in Rome. Met Symfonieorkest De Philharmonie zong zij Ich denke Dein, een stuk voor orkest en sopraan van Rolf Martinsson.

Tevens is Hester verbonden aan het Muziek Pakhuis, heeft ze haar eigen zangpraktijk in Amsterdam en Apeldoorn en dirigeert zij het Pakhuis Kinderkoor en het kinderkoor van Klassiek rondom de Klas. Zij was enige jaren docent bij het Nieuw Amsterdams Kinderkoor. Ze verzorgt eveneens zangworkshops en geeft stemcoaching aan koren.

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement