Kleywerk Atelier dinsdag

Dinsdagavond, 2 docenten, draaien & handvormen

Leeftijd: vanaf 18 jaar

Locatie: Lokaal 2.03 bij GIGANT, Nieuwstraat 377 te Apeldoorn

Tijd: 19:00-21:30 uur

Dag: dinsdagavond

Aantal lessen: 8

Prijs: € 176,- incl. BTW en gebruik van grondstoffen. Exclusief brood klei van € 24,- waar de stookkosten bij inbegrepen zijn.

Start: dinsdag 21 september 2021

Inhoud : In deze cursus wordt vooraf gevraagd of u als gevorderde begeleiding wilt bij eigen inspiratie of wilt werken aan een opdracht.

Komt u helemaal fris als beginner, dan krijgt u in gezamenlijk overleg een opdracht. Bij opdrachten gaat het om verbeelden, techniek, glazuurkennis en het kennis maken met werk van andere keramisten en vormgevers. Ook is het mogelijk om in deze serie kennis te maken met de beginselen van het draaien op een pottenbakkersschijf of opgedane ervaring op de draaischijf te verfijnen. Aan bod komen centreren, een wand optrekken en vormgeven, in combinatie met kleur aan het gedraaide werk. We beginnen met de cilindervorm en gaan verder met de komvorm en het draaien van een bord.

Contact: mail naar ella@kleywerk.nl

Mariëlla Koenders i.s.m. div. gastdocenten

Mariëlla Koenders i.s.m. div. gastdocenten

Kleywerk was sinds 2015 een actieve samenwerking tussen Pascale van den Berge en Mariëlla Koenders. Onder de toevoeging & co gaat Kleywerk voortaan verder met gastdocenten in het geven van cursussen en workshops voor alle leeftijden.

Van draaien op een pottenbakkersschijf tot handvormen, van kleiverf tot glazuren, het kan allemaal bij Kleywerk & co !

Door samenwerkingen met scholen wordt het speelveld van Kleywerk & co weer een stapje groter. Binnenschools, buitenschools tot letterlijk buiten de school; het mooi maken van het schoolplein; kley tot in de schooltuin!

Onze lessen en workshops geven wij zowel overdag als ’s avonds en af en toe op een zaterdag.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...