Kleywerk Feest

VIER JE FEESTJE BIJ KLEYWERK & co!

Het lijkt wel toveren; een (hoge) vorm leren draaien op een echte pottenbakkersschijf! We maken er zelf een dekseltje bij van een plaatje klei. Boetseer je er een flamingo op met mooie veertjes? Of een paard met vleugels? Of wordt het een beer met een muis op zijn snuit? Met speciale kleiverf erop wordt het allemaal nog mooier!

De juf begeleidt het werk en grijpt beperkt in. Het is vooral belangrijk dat de feestvierders plezier hebben in het maken en na het bakken (ongeveer 3 weken) hun eigen handschrift herkennen. Er wordt gezorgd voor iets lekkers om te eten en te drinken.

Kosten: voor 6 kinderen €140,- daarna €19,- per kind.

Maximaal aantal kinderen: 8

Duur: 2,5 uur. Kan uitlopen!

! Bij meer kinderen dan 8 kan er beperkt worden gedraaid. Het accent zal dan vooral op het handvormen liggen in combinatie met kleur. Duur is dan 3 uur ipv 2,5 uur.

Aanmelden/info: ella@kleywerk.nl

De feestjes vinden plaats op woensdagmiddag of zaterdag. Tijdens het draaien is het fijn om stevige schoenen te dragen. Bij (teen) slippers bijvoorbeeld kan de voet eruit schieten. Lange nagels zorgen voor een extra uitdaging bij het draaien 😉

Wij huren het keramieklokaal 2.03 bij GIGANT aan de Nieuwstraat 377 in Apeldoorn.

Familiefeestjes geven wij ook graag, meer informatie? Stuur een mailtje naar ella@kleywerk.nl

N.B. Kleyjuf is in het bezit van een VOG

Mariëlla Koenders i.s.m. div. gastdocenten

Mariëlla Koenders i.s.m. div. gastdocenten

Kleywerk was sinds 2015 een actieve samenwerking tussen Pascale van den Berge en Mariëlla Koenders. Onder de toevoeging & co gaat Kleywerk voortaan verder met gastdocenten in het geven van cursussen en workshops voor alle leeftijden.

Van draaien op een pottenbakkersschijf tot handvormen, van kleiverf tot glazuren, het kan allemaal bij Kleywerk & co !

Door samenwerkingen met scholen wordt het speelveld van Kleywerk & co weer een stapje groter. Binnenschools, buitenschools tot letterlijk buiten de school; het mooi maken van het schoolplein; kley tot in de schooltuin!

Onze lessen en workshops geven wij zowel overdag als ’s avonds en af en toe op een zaterdag.

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement