Kleywerk Feest

Het lijkt wel toveren; een potje leren draaien op een echte pottenbakkersschijf! We maken er zelf een dekseltje bij van een plaatje klei. Boetseer je er een flamingo op met mooie veertjes? Of een paard met vleugels? Of wordt het een beer met een muis op zijn snuit? Met speciale kleiverf erop wordt het allemaal nog mooier!

De juffen begeleiden het werk, maar grijpen beperkt in. We vinden het vooral belangrijk dat de feestvierders plezier hebben in het maken en na het bakken (ongeveer 3 weken) hun eigen handschrift herkennen. Wij zorgen voor iets lekkers om te eten en te drinken.

Kosten: voor 6 kinderen €140,-, daarna €19,- per kind.

Duur: tot 10 kinderen 2,5 uur, daarna 3 uur.

Aanmelden/info: pascale@kleywerk.nl.

De feestjes vinden plaats op woensdagmiddag of zaterdag. Wij huren het keramieklokaal 2.03 bij GIGANT aan de Nieuwstraat 377 in Apeldoorn.

Familiefeestjes geven wij ook graag, meer informatie? Stuur een mailtje naar pascale@kleywerk.nl.

N.B. Kleyjuffen zijn beiden in bezit van een VOG.

Mariëlla Koenders en Pascale van den Berge

Mariëlla Koenders en Pascale van den Berge

Kleywerk is een samenwerking tussen Mariëlla Koenders en Pascale van den Berge. Samen geven wij cursussen en workshops voor alle leeftijden.

Van draaien op een pottenbakkersschijf tot handvormen, van kleiverf tot plateelschilderen, het kan allemaal bij Kleywerk!

Door samenwerkingen met scholen wordt het speelveld van Kleywerk weer een stapje groter. Binnenschools, buitenschools tot letterlijk buiten de school; het mooi maken van het schoolplein; kley tot in de schooltuin!

Onze lessen en workshops geven wij zowel overdag als ’s avonds en af en toe op een zaterdag.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...