Plàsi | Muziekcafé

zondag 26 februari

Sinds zijn debuut-EP Now & Then (2016) heeft de Zweeds-Griekse singer-songwriter Plàsi furore gemaakt in de wereldwijde folkscene met zijn natuurlijke schoonheid en romantische charme, en verdiende hij samen meer dan 80 miljoen streams en een trouwe live aanhang. Met de nieuwste opnames heeft Plàsi besloten om zijn nieuwe persoonlijke ontsnapping te gebruiken als decor voor zijn meest ambitieuze project tot nu toe – de tweede volledige release Foreign Sea (februari 2022, Nettwerk Records).

Als een soort semi-conceptalbum is Foreign Sea een reis met Plàsi naar een plek waar men kan nadenken over ‘de wereld waarin we leven en wat er echt toe doet’. Plàsi schreef zachte popsongs in de stijl van zoals Nick Drake, Vashti Bunyan en George Ogilvie en gebruikte de verschuiving in zijn eigen perspectief om zijn muziek naar een nieuw rijk te duwen.

Onderweg heeft hij onder meer Henry Jamison, José González, Efterklang, Will Varley, Spencer Krug en Hollow Coves ondersteund. In september 2022 bundelden Plàsi en Axel Flóvent hun krachten met een exclusieve co-headline-tournee in Europa en in december sloot hij het jaar af met zijn eerste tournee door Spanje.

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Tijden

zo 26 februari 16:15

Locatie

Café

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement