Koningsdag: 80’s Verantwoord + The Grand East + Femme Fugazi

zaterdag 27 april

Ook dit jaar ben je op Koningsdag bij GIGANT aan het juiste adres voor het koudste bier en de lekkerste muziek! Kom in de steeg naast ons pand dansen op dé credible knallers uit de jaren ’80 met 80’s Verantwoord, de zweterige rock-n-roll met een vleugje synthwave van The Grand East en de combinatie van garage, postpunk en spoken-word van Femme Fugazi. Toegang is hartstikke gratis!

13:00 Terrein open
14:00 – 15:00 Femme Fugazi
17:00 – 18:00 The Grand East
18:00 – 00:00 80’s Verantwoord

80’s Verantwoord

Let’s dance! 80’s Verantwoord is het grootste, leukste en kleurrijkste feest bomvol credible knallers uit een nooit vergeten tijd. Tuimel terug de tijd in met Bowie, Whitney, The Cure, Prince, Duran Duran en alles wat jij maar aanvragen kunt. Of je destijds nou een onstuimige puber was, of Kate Bush pas ontdekte in een Stranger Things-binge; 80’s Verantwoord is er voor iedereen!

The Grand East

De vijfkoppige Nederlandse band The Grand East heeft een nieuwe samenstelling en een nieuwe sound: rock-n-roll met een heerlijke vleug 80’s synthwave en 90’s garagerock. Ze weten nog wel waar ze vandaan komen, ze weten alleen de weg niet meer terug. Dit is de meest zweterige boyband van Nederland die live zo hard rockt dat je er scheel van gaat kijken.

Femme Fugazi

Als een sloopkogel door de kerk van boze muziek en bozere meisjes; Femme Fugazi combineert spoken-word, manische onvoorspelbaarheid en teksten over de zinderende liefde voor Gerard Joling tot een bezeten geheel. FEMME FUGAZI is onlosmakelijk verbonden met bands uit de opkomende garage/post-punkgolf van de laatste jaren. Denk hierbij aan een mix tussen METZ en IDLES.

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Tijden

za 27 april 13:00

Locatie

GIGANT

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement