Voltage [Seated Specials]

vrijdag 18 juni

Duur programma: 60 minuten

Dit concert is verplaatst van 27 maart naar 18 juni n.a.v. de maatregelen omtrent het coronavirus. Gekochte kaarten voor 27 maart blijven geldig voor de show op 18 juni. Mocht je dan niet kunnen, geef dan je naam, aantal gekochte kaarten, een foto of pdf van de kaarten en je IBAN nummer door via administratie@gigant.nl.

Voltage werd in 2011 opgericht door frontman Dave Vermeulen (die je wellicht ook wel kent als finalist van The Voice). Voltage startte als coverband, maar al snel verschoof de focus naar eigen materiaal. De band brengt je smeulende Southern Bluesrock, aangevuld met Americana en country. In mei vorig jaar kwam het nieuwe album It’s About Time uit. Een plaat over eerlijk zijn, bij jezelf blijven en mooie verhalen vertellen. De recht voor z’n raap-songs verrassen je op plaat met hun live-vibe en geven een mooi voorproefje voor de show op 18 juni!

Voorprogramma: Cloudmen
Cloudmen is het geesteskind van Nick Holleman (Powerized, Trance, ex-Vicious Rumors) en Davy Knobel (Light By The Sea). Twee goede vrienden die na vele lange nachten en kleine uurtjes besloten hebben om samen muziek te maken. Nick en Davy zijn fan van elkaar geworden, waardoor er een prachtige muzikale match is ontstaan die zeker niet onopgemerkt zal blijven tijdens de live shows!
Oprechte en diepgaande blues rock die recht uit het hart komt. Cloudmen komt met een show die zowel expressief als beladen is. Verwacht een energieke show waarbij je wordt meegenomen, overrompeld en geraakt wordt door pure emoties.

De Cloudmen:
Nick Holleman – Zang
Davy Knobel – Gitaar
Sean Brandenburg – Drums
Casper Heijstee – Bas

GIGANT Seated Specials
Ook in 2021 brengen we je bijzondere, coronaproof concerten van (inter)nationaal toptalent tijdens de Seated Specials! Voor deze shows zijn beperkt zitplaatsen beschikbaar en geniet je in een intieme setting van unieke optredens.

Het is mogelijk om single- en duotickets te bestellen. In de zaal zijn zitjes gemaakt voor 2 personen bij elkaar en daarnaast zijn er losse stoelen beschikbaar. Let hier goed op bij je aankoop.

Maatregelen omtrent het coronavirus
GIGANT volgt het protocol van het RIVM en zet alles op alles om de veiligheid van alle bezoekers en medewerkers te waarborgen. Bekijk hier een overzicht van de getroffen maatregelen.

Tickets bestellen

Prijs

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vrijdag 18 juni 20:00

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 18 juni
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...