Voltage [Seated Specials]

zaterdag 27 maart

Duur programma: 60 minuten

Voltage werd in 2011 opgericht door frontman Dave Vermeulen (die je wellicht ook wel kent als finalist van The Voice). Voltage startte als coverband, maar al snel verschoof de focus naar eigen materiaal. De band brengt je smeulende Southern Bluesrock, aangevuld met Americana en country. In mei van dit jaar kwam het nieuwe album It’s About Time uit. Een plaat over eerlijk zijn, bij jezelf blijven en mooie verhalen vertellen. De recht voor z’n raap-songs verrassen je op plaat met hun live-vibe en geven een mooi voorproefje voor de show op 27 maart!

GIGANT Seated Specials
Ook in 2021 brengen we je bijzondere, coronaproof concerten van (inter)nationaal toptalent tijdens de Seated Specials! Voor deze shows zijn beperkt zitplaatsen beschikbaar en geniet je in een intieme setting van unieke optredens.

Het is mogelijk om single- en duotickets te bestellen. In de zaal zijn zitjes gemaakt voor 2 personen bij elkaar en daarnaast zijn er losse stoelen beschikbaar. Let hier goed op bij je aankoop.

Maatregelen omtrent het coronavirus
GIGANT volgt het protocol van het RIVM en zet alles op alles om de veiligheid van alle bezoekers en medewerkers te waarborgen. Bekijk hier een overzicht van de getroffen maatregelen.

Tickets bestellen

Prijs

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

zaterdag 27 maart 20:00

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Zaterdag 27 maart