Gigalerie #3 | Vernissage & tentoonstelling

zaterdag 15 juni

Het is weer tijd voor een Gigalerie! Deze derde editie vindt plaats op zaterdag 15 én zondag 16 juni. Het belooft een weekend vol kunst, inspiratie en ontmoetingen te worden met op de zaterdag een feestelijke vernissage van 19:30 tot 20:00 uur in ons café. Van 20:00 tot 21:30 uur is de tentoonstelling geopend en heb je de mogelijkheid kunstwerken te kopen.

Op zondag 16 juni ben je tussen 12.30 en 16.30 uur welkom om de tentoonstelling te bezoeken. Het is dan niet mogelijk om direct kunstwerken te kopen. Naast de tentoonstelling is van 13:00 tot 16:00 uur ook een Open Huis voor de beeldende cursussen uit ons cursushuis.

Wat is Gigalerie?

Gigalerie biedt beeldend kunstenaars in Apeldoorn de unieke gelegenheid om artistieke creaties te presenteren aan een divers publiek, met zelfs de mogelijkheid tot verkoop. Het werk dat wordt tentoongesteld in onze galerie is beschikbaar voor bewonderaars en verzamelaars.

Bij Gigalerie hoort ook een vernissage. Dit is een exclusieve kans voor kunstenaars om hun meesterwerken als eerste te onthullen aan een gepassioneerd publiek van kunstliefhebbers.

Gigalerie vormt een informele en gastvrije oase waar kunstenaars van elk niveau welkom zijn. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net je eerste artistieke strepen hebt gezet, wij willen graag jouw creaties zien en je een platform bieden om ze te tonen én te verkopen.

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Tijden

za 15 juni 19:30

Locatie

Café

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement