Gigalerie

Het is weer tijd voor een Gigalerie!

We nodigen je uit om deel te nemen aan de derde editie van Gigalerie in GIGANT op zaterdag 15 en zondag 16 juni bij GIGANT. Een weekend vol kunst, inspiratie en ontmoetingen, met een feestelijke vernissage op zaterdagavond. Ook op zondag kunnen bezoekers de kunstwerken komen bekijken.

Gigalerie biedt jou de unieke gelegenheid om jouw artistieke creaties te presenteren aan een divers publiek, met zelfs de mogelijkheid tot verkoop. Het werk dat je tentoonstelt in onze galerie zal beschikbaar zijn voor bewonderaars en verzamelaars.

Om deze buitengewone gelegenheid te markeren, organiseren we een vernissage. Dit is een exclusieve kans om jouw meesterwerken als eerste te laten zien aan een gepassioneerd publiek van kunstliefhebbers.

Gigalerie vormt een informele en gastvrije plek waar kunstenaars van elk niveau welkom zijn. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net je eerste artistieke strepen hebt gezet, wij willen graag jouw creaties zien en je een platform bieden om ze te tonen én te verkopen.

We kijken ernaar uit om samen met jou weer een betoverende en onvergetelijke Gigalerie te creëren!

Je kunt je aanmelden tot en met 19 mei 2024. Je ontvangt uiterlijk 28 mei een terugkoppeling over je deelname. Het werk moet uiterlijk op 8 juni ingeleverd zijn. Details over het inleveren van het werk volgen later. 

NB: Om je aan te melden voor Gigalerie vul je onderstaand formulier in. Wil je meer dan 1 werk aanmelden? Vul dan meerdere formulieren in. Let op: je kunt met maximaal 2 werken aanmelden. De Gigalerie curatoren maken een definitieve selectie. Bij overvraag leggen zij de focus op de diversiteit aan makers en werken.

Zorg dat je het formulier volledig en zonder fouten invult. Foutief ingevulde formulieren kunnen wij niet in behandeling nemen.

Aanmelden voor deze editie is niet meer mogelijk.


GIGANT tipt

Hele programma
Serious Hits: Top 2000 Live

Serious Hits: Top 2000 Live

vr 20 december 20:30
Memory

Memory

do 01 augustus 18:40
GIGANT presenteert: Trasna in Finnegan’s

GIGANT presenteert: Trasna in Finnegan’s

za 21 september 20:00
Rosalie

Rosalie

ma 15 juli 18:35
DJ & Cocktails

DJ & Cocktails

vr 19 juli 20:00
Black Tea

Black Tea

di 16 juli 11:10

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement