Flavium plays BB King [Seated Specials]

Duur programma: 60 minuten

“Hey fella’s, that’s a mighty fine band you got there, and I dig the way you put your own twists and turns in some of my songs”, zei BB King tegen Anne-Geert Bonder van Flavium in de foyer van het Haagse Congrescentrum, waar Flavium voor BB King opende. We spreken 19 oktober 1977.

BB King is nog redelijk slank en z’n haren zijn diepzwart. Flavium verkeert  in de eerste 7 jaren van haar carrière. De hitsingles “Nightlife” en “Nobody knows” moeten nog worden gemaakt. Desondanks is Flavium in die jaren al een gerenommeerde bluesband in Nederland en omliggende landen.

Riley Ben King aka BB King (1925 – 2015) was een Amerikaanse bluesgitarist en singer/songwriter en hij wordt gezien als één van de grootste bluesartiesten aller tijden, die het publiek tot aan zijn dood van een onophoudelijke stroom topsongs voorzag. Flavium daarentegen is nog steeds “alive and kicking”; een band met aanzien en reputatie. Actiever dan ooit in de huidige bezetting: Anne-Geert Bonder (git), Eric Bagchus (bas), Bert Vrieling (voc/harm), Willem Swikker (Hamm/keys) en Bouke van Olst (drums).

GIGANT Seated Specials
Ook in 2021 brengen we je bijzondere, coronaproof concerten van (inter)nationaal toptalent tijdens de Seated Specials! Voor deze shows zijn beperkt zitplaatsen beschikbaar en geniet je in een intieme setting van unieke optredens.

Het is mogelijk om single- en duotickets te bestellen. In de zaal zijn zitjes gemaakt voor 2 personen bij elkaar en daarnaast zijn er losse stoelen beschikbaar. Let hier goed op bij je aankoop.

Maatregelen omtrent het coronavirus
GIGANT volgt het protocol van het RIVM en zet alles op alles om de veiligheid van alle bezoekers en medewerkers te waarborgen. Bekijk hier een overzicht van de getroffen maatregelen.

Tickets bestellen

Prijs

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vrijdag 29 januari 20:00 vrijdag 29 januari 22:00

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 29 januari
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...