De Niemanders [Seated Specials]

zaterdag 24 juli

Duur programma: 60 minuten

Dit concert is verplaatst van 29 mei 2021 naar 24 juli 2021 n.a.v. de maatregelen omtrent het coronavirus. Gekochte kaarten blijven geldig voor de show op 24 juli. Mocht je dan niet kunnen, geef dan je naam, aantal gekochte kaarten, een foto of pdf van de kaarten en je IBAN nummer door via administratie@gigant.nl.

Songschrijvers Rocco Ostermann (Donnerwetter) en Wout Kemkens (Shaking Godspeed) speurden gevangenissen af naar bijzondere verhalen en muzikanten. Op zoek naar de kantelpunten en sleutelmomenten in de levens van hen die de verkeerde keuzes hebben gemaakt. De verschoppelingen, de misdadigers, de langgestraften. Gedetineerden. Samen met – en geïnspireerd door – de gedetineerden schreven Rocco en Wout een uniek album dat verhaalt over de bajesbewoners en hun levens. Een ontmoeting en samenwerking tussen ‘binnen’ en ‘buiten’. Samen zijn zij De Niemanders. 

In de liveshow van De Niemanders vormen de verhalen uit de Nederlandse gevangenissen de rode draad. De muziek stuitert van snelle (punk)rock naar swingende afrobeat en rootsy psychedelica en wordt live uitgevoerd door een vijfkoppige band.

Rocco Ostermann (Donnerwetter) – zang, gitaar
Wout Kemkens (Shaking Godspeed) – gitaar, zang
Jarno van Es (Kyteman orchestra, Zorita, Conjunto Papa Upa) – toetsen
Bram Knol (Kruidkoek, Jeaungu Macrooij) – drums
Erik Harbers (Automatic Sam, Marike Jager) – bas

GIGANT Seated Specials
We brengen je bijzondere, coronaproof concerten van (inter)nationaal toptalent tijdens de Seated Specials! Voor deze shows zijn 30 zitplaatsen beschikbaar en geniet je in een intieme setting van unieke optredens.

Het is mogelijk om single- en duotickets te bestellen. In de zaal zijn zitjes gemaakt voor 2 personen bij elkaar en daarnaast zijn er losse stoelen beschikbaar. Let hier goed op bij je aankoop.

Maatregelen omtrent het coronavirus
GIGANT volgt het protocol van het RIVM en zet alles op alles om de veiligheid van alle bezoekers en medewerkers te waarborgen. Bekijk hier een overzicht van de getroffen maatregelen.

Tickets bestellen

Prijs

Singleticket (1 pers.) € 13,50
Duoticket (2 pers.) € 13,50
Singleticket Vriend (1 pers.) € 11,00
Duoticket Vriend (2 pers.) € 11,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

zaterdag 24 juli 20:00

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Zaterdag 24 juli
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...