Gitaarles – akoestisch

In de lessen van Gitaarschool Apeldoorn staat het plezier van muziekmaken en gitaarspelen voorop. Wij zorgen ervoor dat je stap voor stap de gitaar steeds beter leert kennen en dat je, voor je het weet, de songs en muziekstukken kan spelen die je leuk vindt.

Grace van Dorsten (gitaarschool Apeldoorn)

Grace van Dorsten (gitaarschool Apeldoorn)

Mijn naam is Grace. In 2019 ben ik afgestudeerd aan het conservatorium in Zwolle, waar ik mijn master in Klassiek Gitaar en Singer-Songwriter heb behaald. Tijdens mijn studie heb ik veel geleerd als gitarist, liedjesschrijver en muziekdocent. Samen met Viktor Koning speel ik op bruiloften en ceremonies, waarbij we verschillende genres combineren. Pop, klassiek en indie folk zijn allemaal genres waarin ik veel ervaring heb. Het is ontzettend leuk om mensen te vermaken en een persoonlijk optreden te verzorgen.

Ook in mijn lessen geef ik ruimte aan eigen inbreng en stimuleer ik creativiteit. Dit combineer ik met een sterke basis in techniek en muzikaliteit. Graag deel ik mijn liefde voor gitaarspelen en muziek. Ik leer je met plezier jouw favoriete liedjes en tokkels spelen aan de hand van noten en tabs. Je bent altijd welkom voor een proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement