Drumles

Bij Drumschool Apeldoorn geven wij les aan kids, jongeren en volwassen. We creëren een relaxte, vertrouwde en inspirerende omgeving waardoor jij je als drummer maximaal kan ontwikkelen. Daarnaast bieden we je de kans om aan workshops, band dagen en studioprojecten mee te doen. Bij de Drumschool Apeldoorn kan je ook terecht voor een vooropleiding conservatorium. We werken samen met Fontys Rockacademie en andere vakopleidingen.

Bart den Ouden

Bart den Ouden

Het begon allemaal toen ik op 11-jarige leeftijd begon met drummen. In mijn (nog) jongere jaren heb ik in verschillende bandjes gespeeld. Doordat ik alles rondom muziek zo leuk vond, besloot ik om een poging te wagen hier mijn beroep van te maken. Tijdens mijn studie aan de Rockacademie in Tilburg heb ik mij vooral verdiept in het geven van drumlessen en bandcoaching. Na het afronden van mijn studie kon ik gelijk aan de slag in Apeldoorn als drumdocent. Sindsdien werk ik met Drumschool Apeldoorn hard om het best mogelijke drumonderwijs te bieden!

Het leuke aan drummen vind ik dat je nooit uitgeleerd raakt. Waar het publiek slechts een paar trommels ziet staan, ziet een drummer talloze mogelijkheden. In mijn lessen kunnen we werken aan alles wat je als drummer maar zou willen leren. Van beginner tot gevorderd!

Yorick Mensink

Yorick Mensink

Als jongetje van 10 zag ik foto’s van mijn vader die in een band drumde. Dat wilde ik ook en sindsdien heb ik het niet meer los kunnen laten. Ik nam drumles, begon in bandjes te spelen en ging studeren aan de ArtEZ Popacademie in Enschede. Daar heb ik ontdekt dat ik lesgeven echt te gek vind en ben ik als drummer & docent afgestudeerd.

Als mens en drummer probeer ik waardevol te zijn voor anderen. Ik kick op simpele maar effectieve grooves, ritmes en muzikale oplossingen. Daarnaast speel ik met verschillende artiesten en organiseer ik projecten om jonge muzikanten bij elkaar te brengen. Ik werk er iedere dag aan om mij als mens, docent en drummer te ontwikkelen en verbeteren.

“In learning you will teach, and in teaching you will learn.” – Phill Collins