Dwarsfluit

Wil je graag beginnen met dwarsfluitspelen of speelde je vroeger en wil je het weer oppakken?  Gemma Scherpenzeel is dwarsfluitdocent in Apeldoorn. Daarnaast dirigeert ze in Klarenbeek twee jeugdorkesten en is ze dirigente van het Apeldoorns Dialectkoor. Gemma heeft fluit gestudeerd aan het conservatorium in Zwolle. Daarnaast specialiseert zij zich in de didactiek voor het werken met kinderen. Al van jongs af aan haalt Gemma veel voldoening uit het samenspel met anderen. Dit is iets dat ze dan ook graag doorgeeft aan leerlingen. Er gaat niets boven samen plezier halen uit het maken van muziek. Hierbij zullen ook verschillende genres aan bod komen. Neem een gratis proefles en probeer eens of het wat voor je is.

De individuele lessen worden gegeven op woensdag tussen 12.00 en 20.00.

Gemma Scherpenzeel

Gemma Scherpenzeel

In 2020 behaalde ik mijn bachelordiploma aan het conservatorium van Zwolle waar ik studeerde bij Gudrun Bourel. Tijdens mijn studie ben ik veel bezig geweest met samenspel en daar haal ik veel voldoening uit. Het mooiste aan muziek maken is voor mij het geluk dat daarvan uitgaat samen beleven.

Naast de activiteiten als uitvoerend musicus heb ik ook een passie voor het lesgeven. Zo heb ik projecten gedaan op basisscholen waarin hele klassen op instrumenten konden spelen. Het is zo leuk om een instrument te ontdekken en progressie te maken. Dit wil ik graag delen met anderen!

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement