Hoboles

De hobo is misschien wel het mooiste blaasinstrument dat je kunt leren spelen. Uniek van klank, wendbaar, zangerig en altijd uitdagend. Als je hobo speelt ben je altijd een graag geziene speler in ensembles en orkesten.

Hoboles is mogelijk voor kinderen vanaf 8 jaar en voor volwassenen. Tijdens de lessen gaan speelplezier en het stap voor stap leren beheersen van het mooie ambacht dat ‘hobospelen’ heet, hand in hand.

De lessen worden aangepast aan het niveau én de persoonlijke wensen. Opleiding voor HaFaBra examens, coaching bij orkestspel en voorbereiding tot een beroepsopleiding aan het conservatorium behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Hilje van der Vliet

Hilje van der Vliet

Hilje studeerde hobo en piano aan het Conservatorium van Amsterdam. Haar hobodocenten waren Han de Vries en Jan Spronk. Zij behaalde de diploma’s Docerend en Uitvoerend Musicus en de Aantekening Kamermuziek. Nog tijdens haar studie werd zij aangesteld als hoboïste in het Residentie Orkest. Naast deze veelzijdige baan verleent zij maandelijks haar medewerking aan de cantate diensten van de Residentie Bach Ensembles.

Naast hobospelen is educatie de tweede passie van Hilje. Daarom waagde zij zich aan een tweede studie (Docent Muziek en een Master Kunsteducatie) en is zij naast haar werkzaamheden als hoboïste actief als workshopleider, docent muziek in het basis- en voortgezet onderwijs en in de prachtige combinatie van dit alles: docent hobo.

Vanuit deze ervaringen begeleidt Hilje haar leerlingen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden en het ontdekken van de muzikale wereld. Leerlingen van iedere leeftijd en elk niveau zijn welkom.

Kijk voor meer informatie op mijn website of neem contact met mij op.

Hopelijk tot ziens!