Hoboles

De hobo is misschien wel het mooiste blaasinstrument dat je kunt leren spelen. Uniek van klank, wendbaar, zangerig en altijd uitdagend. Als je hobo speelt ben je altijd een graag geziene speler in ensembles en orkesten.

Hoboles is mogelijk voor kinderen vanaf 8 jaar en voor volwassenen. Tijdens de lessen gaan speelplezier en het stap voor stap leren beheersen van het mooie ambacht dat ‘hobospelen’ heet, hand in hand.

De lessen worden aangepast aan het niveau én de persoonlijke wensen. Opleiding voor HaFaBra examens, coaching bij orkestspel en voorbereiding tot een beroepsopleiding aan het conservatorium behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Wanneer: De lestijden worden aan het begin van het cursusjaar in overleg afgestemd. Voor seizoen 2020/21 is de lesdag maandag.

Kosten: Het uurtarief voor individueel les is 42,50 euro. Bij een wekelijkse les van een half uur (38 lessen per jaar) betekent dit een maandelijks tarief van 67,50 euro, het lesgeld wordt zo verdeeld over 12 maanden per jaar. Volwassenen kunnen ook incidentele lesafspraken maken en maatwerk is altijd mogelijk.

Proefles? Loop binnen om eens uit te proberen hoe hobospelen aanvoelt en vraag alles wat je wilt weten over de hobo en hoboles. Een proefles behoort ook tot de mogelijkheden en is gratis uiteraard.

Hilje van der Vliet

Hilje van der Vliet

Hilje studeerde hobo en piano aan het Conservatorium van Amsterdam. Haar hobodocenten waren Han de Vries en Jan Spronk. Zij behaalde de diploma’s Docerend en Uitvoerend Musicus en de Aantekening Kamermuziek. Nog tijdens haar studie werd zij aangesteld als hoboïste in het Residentie Orkest. Naast deze veelzijdige baan verleent zij maandelijks haar medewerking aan de cantate diensten van de Residentie Bach Ensembles.

Naast hobospelen is educatie de tweede passie van Hilje. Daarom waagde zij zich aan een tweede studie (Docent Muziek en een Master Kunsteducatie) en is zij naast haar werkzaamheden als hoboïste actief als workshopleider, docent muziek in het basis- en voortgezet onderwijs en in de prachtige combinatie van dit alles: docent hobo.

Vanuit deze ervaringen begeleidt Hilje haar leerlingen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden en het ontdekken van de muzikale wereld. Leerlingen van iedere leeftijd en elk niveau zijn welkom.

Kijk voor meer informatie op mijn website of neem contact met mij op.

Hopelijk tot ziens!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...