Hoboles

De hobo is misschien wel het mooiste blaasinstrument dat je kunt leren spelen. Uniek van klank, wendbaar, zangerig en altijd uitdagend. Als je hobo speelt ben je altijd een graag geziene speler in ensembles en orkesten.

Tijden: de lestijden worden aan het begin van het cursusjaar in overleg afgestemd
Kosten: Het uurtarief voor individueel les is 45,- euro
Benodigdheden: Een hobo kan in bruikleen worden meegegeven | Bladmuziek is veelal aanwezig en wordt uitgeleend | Bladmuziek zelf aanschaffen mag
Locatie: lokaal 3.08
Soort aanbod: les
Startdata: instromen is altijd mogelijk
Duur: wekelijkse lessen, of losse lessen op afspraak | het hele jaar door
Extra Info: voertaal Nederlands, English possible | Rietenles mogelijk

De hobo is misschien wel het mooiste blaasinstrument dat je kunt leren spelen. Uniek van klank, wendbaar, zangerig en altijd uitdagend. Als je hobo speelt ben je altijd een graag geziene speler in ensembles en orkesten.

Hoboles is mogelijk voor kinderen vanaf 8 jaar en voor volwassenen. Tijdens de lessen gaan speelplezier en het stap voor stap leren beheersen van het mooie ambacht dat ‘hobospelen’ heet, hand in hand.

De lessen worden aangepast aan het niveau én de persoonlijke wensen. Opleiding voor HaFaBra examens, coaching bij orkestspel en voorbereiding tot een beroepsopleiding aan het conservatorium behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Het uurtarief voor individueel les is 45,- euro. Bij een wekelijkse les van een half uur (38 lessen per jaar) betekent dit een maandelijks tarief van 71,25 euro, het lesgeld wordt zo verdeeld over 12 maanden per jaar. Volwassenen kunnen ook incidentele lesafspraken maken en maatwerk is altijd mogelijk.

Voor gevorderde leerlingen (minimaal 3 jaar les) bestaat de mogelijkheid om 8x per jaar deel te nemen aan een gezamenlijke rietenklas. Het lesgeld wordt dan 75,00 euro per maand. Individueel rietenadvies voor volwassenen is op afspraak mogelijk.

CJP korting van 10% op het lesgeld kan worden toegepast

Tussentijds instromen kan altijd. Omdat er per maand gefactureerd wordt, betaal je gewoon vanaf dat moment.

Proefles? Loop binnen om eens uit te proberen hoe hobospelen aanvoelt en vraag alles wat je wilt weten over de hobo en hoboles. Een proefles behoort ook tot de mogelijkheden en is gratis uiteraard.

Aanmelden kan op de volgende manieren: Mail naar hiljevandervliet@gmail.com, kijk op www.muziekbeleven.com en gebruik het contactformulier op die website; of bel naar 06-22401733

Hilje van der Vliet

Hilje van der Vliet

Hilje studeerde hobo en piano aan het Conservatorium van Amsterdam. Haar hobodocenten waren Han de Vries en Jan Spronk. Zij behaalde de diploma’s Docerend en Uitvoerend Musicus en de Aantekening Kamermuziek. Nog tijdens haar studie werd zij aangesteld als hoboïste in het Residentie Orkest. Naast deze veelzijdige baan verleent zij maandelijks haar medewerking aan de cantate diensten van de Residentie Bach Ensembles.

Naast hobospelen is educatie de tweede passie van Hilje. Daarom waagde zij zich aan een tweede studie (Docent Muziek en een Master Kunsteducatie) en is zij naast haar werkzaamheden als hoboïste actief als workshopleider, docent muziek in het basis- en voortgezet onderwijs en in de prachtige combinatie van dit alles: docent hobo.

Vanuit deze ervaringen begeleidt Hilje haar leerlingen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden en het ontdekken van de muzikale wereld. Leerlingen van iedere leeftijd en elk niveau zijn welkom.

Kijk voor meer informatie op mijn website of neem contact met mij op.

Hopelijk tot ziens!

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement