First Aid (Eerste hulp bij heesheid)

Stem kwijt? Kom je niet meer goed bij de hoge noten? Slaat je stem over? Last van een ruisje? Heb je een optreden staan en laat je stem je in de steek?

Iedereen die zijn of haar stem gebruik kan tegen problemen aanlopen. Blijf er niet mee doorlopen, maar trek op tijd aan de bel. Saralinda is naast zangeres en vocalcoach ook onderdeel van het Vocal Center zorgteam. Hierdoor zijn er korte lijntjes met verschillende specialisten (denk bijvoorbeeld aan een KNO arts). Gelukkig is het inschakelen van een specialist in de meeste gevallen niet nodig.

Na een intake gaan we gericht aan de slag om je stem weer in goede conditie krijgen. Hiervoor zijn verschillende tools inzetbaar, denk aan stemmassage, oefeningen, vernevelen etc. Dit is per situatie verschillend.

Voor meer informatie over Saralinda en de mogelijkheden kun je contact opnemen met Saralinda Hiemstra. Saralinda@vocalcenter.nl  | 06-36453708

Saralinda Hiemstra

Saralinda Hiemstra

Saralinda had al vroeg een passie voor muziek. Op haar 6e begon ze met viool spelen en niet lang daarna kwamen daar theater en zang bij.

Op haar 8ste vertegenwoordigde ze de provincie Overijssel op het VARA Kindersongfestival en veroverde in de Landelijke finale de 2e plaats.

 

Ze heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan als lead en backing vocalist in verschillende (cover)bands.

Hierdoor is ze bekend met veel verschillende genres.

Daarnaast coacht ze kandidaten tijdens verschillende online competities in o.a het maken van mashups, bedenken van harmonies en covers met een eigen twist.

Meer over Saralinda lees je hier.

 

Als coach zet ze jouw doelen centraal, elke les weer opnieuw.

 

Met goede coaching en met behulp van de Vocal Essence methodiek (waarbij gezond zingen en stemonderhoud altijd aan bod komen) kan ze jouw helpen je grenzen te verleggen en alle mogelijkheden van jouw stem te ontdekken.

Zingen is zoveel meer dan de juiste noot raken of de tekst kennen.

 

” Zingen is zoveel meer dan de juiste noot raken of de tekst kennen. Als coach mogen zien hoe een vocalist zich ontwikkeld is het mooiste wat er is ”

 

OPLEIDING:

Interne opleiding tot Vocal Center Coach

 

SPECIALISATIE:

  • Vocal Essence® specialist
  • Soul, Pop, Funk en lichte Rock
  • Viool
  • Interpretatie
  • Harmonie
  • Mashups

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement