Groepszangles

Groepszanglessen zijn gezellig, je leert van elkaar en je kunt op een eenvoudige manier de mogelijkheden van je stem benutten. Begeleid door een topcoach van Vocal Center maak je kennis met de mogelijkheden van jouw stem.

De start is vanaf 3 personen. We werken naar een optreden toe die we na 6 maanden zullen geven. Het optreden is toegankelijk voor publiek.

We hebben wat songs waar we uit kunnen kiezen om mee te beginnen. Als heel snel gaan we over tot meerstemmigheid en daarin kunnen we tot op het kleinste niveau gaan. Je maakt al spelenderwijs kennis met Vocal Essence®, onze zangmethodiek.

Solo zingen doen we alleen met de mensen die dat zelf willen. Als je liever alleen de gezamenlijke nummers wilt zingen mag dat natuurlijk ook.

De focus in de lessen ligt op plezier maken, gezellig een uurtje ontspannen, lekker bezig zijn met je stem en tegelijkertijd de mogelijkheden van je stem uitbreiden.

Voor meer info en aanmelden, kijk op de website van Vocal Centre.

Saralinda Hiemstra

Saralinda Hiemstra

Saralinda had al vroeg een passie voor muziek. Op haar 6e begon ze met viool spelen en niet lang daarna kwamen daar theater en zang bij.

Op haar 8ste vertegenwoordigde ze de provincie Overijssel op het VARA Kindersongfestival en veroverde in de Landelijke finale de 2e plaats.

 

Ze heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan als lead en backing vocalist in verschillende (cover)bands.

Hierdoor is ze bekend met veel verschillende genres.

Daarnaast coacht ze kandidaten tijdens verschillende online competities in o.a het maken van mashups, bedenken van harmonies en covers met een eigen twist.

Meer over Saralinda lees je hier.

 

Als coach zet ze jouw doelen centraal, elke les weer opnieuw.

 

Met goede coaching en met behulp van de Vocal Essence methodiek (waarbij gezond zingen en stemonderhoud altijd aan bod komen) kan ze jouw helpen je grenzen te verleggen en alle mogelijkheden van jouw stem te ontdekken.

Zingen is zoveel meer dan de juiste noot raken of de tekst kennen.

 

” Zingen is zoveel meer dan de juiste noot raken of de tekst kennen. Als coach mogen zien hoe een vocalist zich ontwikkeld is het mooiste wat er is ”

 

OPLEIDING:

Interne opleiding tot Vocal Center Coach

 

SPECIALISATIE:

  • Vocal Essence® specialist
  • Soul, Pop, Funk en lichte Rock
  • Viool
  • Interpretatie
  • Harmonie
  • Mashups

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement