Gitaarles

Tijdens de lessen kijken we samen naar waar jij als leerling behoefte aan hebt. Je leert het instrument bespelen aan de hand van jouw favoriete liedjes. Om dit proces te versnellen, leer ik jouw de juiste technieken die nodig zijn voor een gezonde en comfortabele speelwijze. Ook zal ik je de benodigde vaardigheden meegeven, die je helpen om thuis zelfstandig verder te kunnen.

David Scherp

David Scherp

Toen ik negen jaar was begon ik met het nemen van gitaarlessen. Ik vond het zo ontzettend leuk en leerzaam dat het uitgroeide tot mijn passie. Ik leerde om samen te spelen in bands en verdiepte mij in veel verschillende muziekstijlen, zoals pop, funk, soul en rock. Op latere leeftijd besloot ik om toe te werken naar een professionele carrière in de muziek. Momenteel studeer ik op de popacademie in Enschede en speel ik veel in bandprojecten en op jamsessies.

Als gitaarleraar vind ik het belangrijk om de leerling genoeg ruimte te geven voor eigen input. Ik geloof dat iedere leerling zijn eigen manier heeft om het instrument te leren bespelen.  Daarom stem ik mijn lessen zorgvuldig af op wat de leerling nodig heeft.

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement