Klarinet- en saxofoonles

Voorop bij de klarinet en saxofoon lessen staat het speelplezier. Lessen worden aan de wensen en de leeftijd van de leerling aangepast. Naast individuele lessen wordt er ook aandacht besteed aan samenspel. Leerlingen zijn welkom van beginners niveau tot gevorderd. Leerlingen kunnen ook voorbereid worden voor het behalen van de ha/fa/bra diploma’s A,B,C en D. Ook is er mogelijkheid je voor te bereiden voor een beroepsopleiding aan een conservatorium.

John Leenders

John Leenders

John Leenders (1960) heeft zijn opleiding genoten hij aan het Utrechts Conservatorium, waar hij van 1979 tot 1985 klarinet, docerend en uitvoerend musicus en orkestdirectie studeerde. Na zijn conservatoriumtijd heeft hij nog vele directiecursussen gevolgd, waaronder enkele masterclasses in Tsjechie.

In 1983 kreeg hij zijn eerste aanstelling als klarinettist bij de Stichting Hoofdstad Operette in Amsterdam. Naast dit orkest heeft hij in meerdere andere professionele orkesten (o.a. Promenade Orkest, Amsterdam Wind Orchestra).

Sedert 1987 is John Leenders dirigent van orkesten. Op dit moment is hij dirigent van Muziek vereniging Voorwaarts uit Zeist, St. Hubertus uit Almere (vanaf 1999), Symphonie Orkest Het Almeers Orkest, eveneens uit Almere, Salonorkest Marcanto uit Apeldoorn en Muziekvereniging Kunst & Genoegen uit Maartensdijk. Hiernaast dirigeert hij ook diverse opleidings-orkesten, zoals bij Muz. Ver. Voorwaarts, St. Hubertus en Kunst en Genoegen.

Hiernaast heeft hij nog lespraktijken in Almere, Zeewolde, Apeldoorn, Zeist en Maartensdijk.

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement