Rietenles

De hobo is – samen met de fagot – het enige instrument waarbij je helemaal zelf je mondstuk maakt. Dat is geweldig om te leren. Rietenles is mogelijk voor leerlingen die minimaal 3 jaar hoboles hebben (gehad). We komen 8 maal per jaar bij elkaar en bouwen zo samen aan dit eeuwenoude stukje ambacht, dat echt bij het bespelen van de hobo hoort. Ook als je geen hoboles hebt maar wel graag aan je vaardigheden op dit gebied wilt bouwen, ben je van harte welkom. Neem dan even contact op voor een afspraak of meer informatie!

Hilje van der Vliet

Hilje van der Vliet

Hilje studeerde hobo en piano aan het Conservatorium van Amsterdam. Haar hobodocenten waren Han de Vries en Jan Spronk. Zij behaalde de diploma’s Docerend en Uitvoerend Musicus en de Aantekening Kamermuziek. Nog tijdens haar studie werd zij aangesteld als hoboïste in het Residentie Orkest. Naast deze veelzijdige baan verleent zij maandelijks haar medewerking aan de cantate diensten van de Residentie Bach Ensembles.

Naast hobospelen is educatie de tweede passie van Hilje. Daarom waagde zij zich aan een tweede studie (Docent Muziek en een Master Kunsteducatie) en is zij naast haar werkzaamheden als hoboïste actief als workshopleider, docent muziek in het basis- en voortgezet onderwijs en in de prachtige combinatie van dit alles: docent hobo.

Vanuit deze ervaringen begeleidt Hilje haar leerlingen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden en het ontdekken van de muzikale wereld. Leerlingen van iedere leeftijd en elk niveau zijn welkom.

Kijk voor meer informatie op mijn website of neem contact met mij op.

Hopelijk tot ziens!