Zomercafé met Mima’s Chio Manush Orkestra + Daniel Robson

zondag 14 augustus

Op de zondagen van 10 juli t/m 21 augustus vlam je op ons terras met de meest zomerse deuntjes en verfrissendste drankjes! Strijk neer in de schaduw/zon (omcirkel waar je het meest van geniet) of laat iedereen je beste moves zien. Iedere zondag draaien onze huisdj’s vanaf 13:00 de lekkerste platen en presenteren we om 16:15 een niet-te-missen band waarvan we verwachten dat je ze in de toekomst op alle grote festivals gaat zien. Na afloop van de band halen regionale dj’s hun beste platen uit de kast én slingeren we de bbq’s aan waar jij je zelf meegenomen lekkernijen op kunt bakken. Kom maar door met die zalige zomerse zondagen!

Mima’s Chio Manush Orkestra | 16:15 uur

Mima’s Chio Manush Orkestra is een groep uit Rotterdam gevormd door internationale topmuzikanten, met als middelpunt zangeres Mima Mihajlovic uit voormalig Joegoslavië. Muzikaal neemt het gezelschap je mee naar Midden-Europa en de Balkan, met een gepassioneerde, rauwe en soms wenende mix van roma-, balkan- en sevdahliederen recht uit het hart. Mima’s Chio Manush Orkestra beweegt, ademt en brengt ons liefde zoals de liefde in het echt is: sterk, zwaar, koppig en mooi.

Daniel Robson | 17:15 uur

Rob Schoorstra alias Daniel Robson is een dj die graag verschillende genres met elkaar combineert. Van pop naar house, en van house naar breakbeat, garage of electro. Het is vooral belangrijk dat het lekker in het gehoor ligt en dansbaar is! Met zijn eigen Technic Fabrique collectief heeft hij de afgelopen jaren feesten gegeven in Apeldoorn, Amsterdam, Enschede, Utrecht en Nijmegen. Ook heeft hij bij GIGANT een podcastserie gedaan, waarin hij Apeldoorns makers interviewde.

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Tijden

zo 14 augustus 13:00

Locatie

Terras

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...