Wild Romance

vrijdag 22 april

De naam Wild Romance doet nog steeds harten van vele muziekliefhebbers sneller kloppen. De band, die met Herman Brood de rockgeschiedenis inging als een absolute live sensatie met grote hits als ‘Saturday Night’ en ‘Never Be Clever’, blijft relevant. Hun liveshows worden door zowel toegewijde fans als kritische muziekkenners met open armen ontvangen.

Na het vorig jaar uitgekomen album No Time vonden de mannen tijd om elke maand heel vroeg in de ochtend op te treden bij Giel Beelen in zijn Veronica Studio. Deze unieke Veronica Tapes zijn nu verzameld en gebundeld tot een unieke live Vinyl EP die in een beperkte oplage op de markt is gebracht. Op 2 oktober presenteert de band deze plaat tijdens een heuse Wild Romance Live Vinyl Release Party in GIGANT!

Voorprogramma: Aaron Asbury

Het gonsde al een tijd in het ‘heartland’ van Nederland, maar eindelijk mag de hele wereld weten wie Aaron Asbury is. De piepjonge countryman uit Hoevelaken ontpopt zich in een razend tempo als de Nederlandse Springsteen, Cash, Dylan of misschien wel Presley. De singer-songwriter, duidelijk geschoeid op Amerikaanse leest begeleid zijn soulvolle stem met: gitaar, drum en is ook nog een virtuoos op de harmonica. En dat allemaal tegelijk. Als one-man-band tourt Asbury door het land.

Dit concert zou oorspronkelijk op 2 oktober plaatsvinden, maar is wegens gezondheidsproblemen van één van de bandleden verzet naar 22 april 2022. Gekochte kaarten voor het concert van 2 oktober blijven geldig voor het concert van 22 april 2022.

Kun je niet op een nieuwe datum? Stuur dan een mail met je naam, aantal gekochte tickets, een foto/pdf van je tickets en je IBAN nummer naar administratie@gigant.nl. Dit geldt ook voor mensen die een fysiek ticket hebben gekocht aan onze kassa.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 19,00
Vriend € 17,00
Culture Club € 0,00
Culture Club 25 € 0,00
Culture Club 50 € 0,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vr 22 april 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 22 april