Roosbeef [Seated Specials]

Duur programma: 60 minuten

Al sinds haar eerste worp in 2008 (Ze Willen Wel Je Hond Aaien, Maar Niet Met Je Praten) slaagt Roos Rebergen erin om de simpele dingen des levens subliem te verwoorden. Met melancholische, soms lichtvoetige teksten, neemt Roosbeef je mee naar haar een eigen belevingswereld. Nu is Roosbeef terug met het vierde studioalbum Lucky. Roos leefde twee jaar tussen de bluegrass in Kentucky. Achter de Appalachen leerde ze het Amerikaanse lied beter begrijpen en hoorde verhalen die nu op Lucky een weerklank vinden. Lucky grijpt uit het echte, naakte leven, en is daardoor, net als Roos, Amerika en onszelf, niet zomaar samen te vatten.

Dit concert is verplaatst van 30 oktober 2020 naar 15 mei 2021 n.a.v. de maatregelen omtrent het coronavirus. Gekochte kaarten voor 30 oktober blijven geldig voor de show op 15 mei. Mocht je dan niet kunnen, geef dan je naam, aantal gekochte kaarten, een foto of pdf van de kaarten en je IBAN nummer door via administratie@gigant.nl.

GIGANT Seated Specials
We brengen je bijzondere, coronaproof concerten van (inter)nationaal toptalent tijdens de Seated Specials! Voor deze shows zijn 30 zitplaatsen beschikbaar en geniet je in een intieme setting van unieke optredens.

Het is mogelijk om single- en duotickets te bestellen. In de zaal zijn zitjes gemaakt voor 2 personen bij elkaar en daarnaast zijn er losse stoelen beschikbaar. Let hier goed op bij je aankoop.

Maatregelen omtrent het coronavirus
GIGANT volgt het protocol van het RIVM en zet alles op alles om de veiligheid van alle bezoekers en medewerkers te waarborgen. Bekijk hier een overzicht van de getroffen maatregelen.

Tickets bestellen

Prijs

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

zaterdag 15 mei 20:00 zaterdag 15 mei 22:00

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Zaterdag 15 mei
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...