Orange Skyline + Jack Jarryd

zaterdag 21 oktober

Orange Skyline

2023 is duidelijk het jaar van Orange Skyline aan het worden. ESNS, Pinkpop, Edison nominatie en heel, heel veel shows.. Maar eerst even terug in de tijd..

Orange Skyline wordt in 2009 geformeerd tijdens een autoritje naar Groningen na het laatste concert van Oasis in Amsterdam. De vier piepjonge gasten op de achterbank weten genoeg. Kwestie van living the dream in plaats van dreaming your life, zoals de meeste mensen doen. Orange Skyline is geboren! De band haalt zijn inspiratie uit het Verenigd Koninkrijk en maakt Britpop. Maar, het is niet alleen adrenaline wat de klok slaat. De bak euforie wordt af en toe afgewisseld met wat weldadige kalmte. Het meezingen wordt er heus niet minder om. Voor wie van een groot gebaar en onversneden opwinding houdt, weet nu het juiste adres.

Eind 2022 bracht de band het tweede album uit, dat simpelweg Orange Skyline heet. En wat een album is het geworden! Wat te denken van de track A Fire. Deze single was in februari 2022 al het anthem tijdens de uitzendingen van de Olympische Winterspelen in Beijing bij de NOS. In een ware medailleregen was het de gedroomde meezinger die de strijdlust van band en sporters benadrukte.

Dit najaar komt de band terug in de clubs en dus ook in GIGANT! De band wil de fans iets meegeven waar ze wekenlang op kunnen teren. Van een optreden hoor je een feestje te maken. Je moet het overal kunnen, vinden ze. Ze zijn geen mooi-weer- bandje. Orange Skyline wil gewoon samen iets spannends beleven. Elke avond weer opnieuw.

Jack Jarryd

In 2021 maakte Jack Jarryd een veelbelovend debuut in de muziekindustrie. Met de release van zijn EP Evolve stortte hij zijn hart uit in een reeks dynamische nummers. Naast airplay op de grootste radiozenders van het land, ken je Jack misschien wel van zijn voorprogrammaspot bij Blaudzun in GIGANT, of van Maaiveld Festival 2022.

Gewapend met zijn stem en zijn band geeft hij een ouderwets spectaculaire liveshow, die zich beweegt tussen frisse pop en levendige rock, gekenmerkt door epische solo’s en pompende 80’s synths. In zijn performance streeft hij naar ultieme interactie met het publiek, enerzijds door zijn oprechte kwetsbaarheid en anderzijds door opzwepende rock ’n roll.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 16,00
Vriend € 14,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

za 21 oktober 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Zaterdag 21 oktober

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement