Jazzclub GIGANT: A Breeze of Jazz

zondag 25 april

Duur programma: 180 minuten

Gaat het dan nu eindelijk gebeuren? De Jazzclub met als headliners Hermine Deurloo, Rembrandt Frerichs en Tony Overwater!

Hermine Deurloo studeerde saxofoon aan het Conservatorium van Amsterdam maar is autodidact op de chromatische mondharmonica. Inmiddels is ze een van de bekendste spelers van dit instrument en geeft ze zelf les aan het Rotterdams Conservatorium. Hermine trad op met o.a. Metropole Orkest, het Koninklijk Concertgebouw Orkest, The Jazz Orchestra of the Concertgebouw, en toerde internationaal.

Rembrandt Frerichs wordt erkend als een ‘avonturier op te toetsen’ (Trouw) Hij kent het Amerikaanse jazz repertoire, maar past ervoor om de gebaande paden te bewandelen. In zijn concerten hoor je klassieke muziek en zijn passie voor Arabische muziek, die werd aangewakkerd door zijn tweejarig verblijf in Egypte. Al op 22 jarige leeftijd debuteerde hij op het North Sea Jazz Festival.

Tony Overwater is een bekroonde bassist wiens geluid en unieke manier van spelen hem tot een belangrijke speler in de Europese muziekwereld hebben gemaakt. Hij is een opmerkelijke solo-uitvoerder en leider van zijn eigen projecten, maar ook een collaboratieve en attente sideman. Hij staat bekend om zijn baanbrekende werk in de Arabische muziek.

In 1995 ging Tony Overwater op tournee met het Yuri Honing Trio door het Midden-Oosten, met name Libanon en Syrië en werd hij verliefd op de Arabische muziekcultuur. Hij ontmoette muzikanten uit Libanon, Syrië en Irak en begon een langdurige samenwerking met de Libanese zangeres Rima Khcheich.

Local Jazz

Juul Beerda is een musicus in hart en nieren. Vanaf zijn negende speelt hij accordeon en dan is het conservatorium een vanzelfsprekendheid. Piano en accordeon hebben zijn voorliefde. Vanaf 2009 is Juul fulltime uitvoerend muzikant en heeft hij honderden optredens verzorgd. En er zullen er nog vele volgen. Daarnaast is Juul actief als tekstschrijver en bij vele andere theaterproducties.

Muzikaal gastheer Guus Essers leidt ons door het programma waarbij een samensmelting van alle artiesten van deze middag zeker niet uitgesloten is.

Als deze editie van de Jazzclub maar een beperkt aantal bezoekers mag toelaten is de show ook te volgen via een livestream!

We starten om 15:00 uur!

De link naar de livestream wordt voorafgaand aan de show gedeeld via deze website en onze Jazzclub Facebookgroep!

GIGANT Seated Specials
We brengen je bijzondere, coronaproof concerten van (inter)nationaal toptalent tijdens de Seated Specials! Voor deze shows zijn 30 zitplaatsen beschikbaar en geniet je in een intieme setting van unieke optredens.

Het is mogelijk om single- en duotickets te bestellen. In de zaal zijn zitjes gemaakt voor 2 personen bij elkaar en daarnaast zijn er losse stoelen beschikbaar. Let hier goed op bij je aankoop.

Maatregelen omtrent het coronavirus
GIGANT volgt het protocol van het RIVM en zet alles op alles om de veiligheid van alle bezoekers en medewerkers te waarborgen. Bekijk hier een overzicht van de getroffen maatregelen.

Tickets bestellen

Prijs

Singleticket (1 pers.) € 4,00
Duoticket (2 pers.) € 4,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

zondag 25 april 15:00

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Zondag 25 april
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...