GIGANT presenteert: Douwe Bob in de Grote Kerk

zaterdag 03 december

GIGANT gaat de stad in! Dit seizoen presenteert GIGANT concerten op verschillende locaties in de binnenstad van Apeldoorn. Op 3 december organiseren we i.s.m. de Grote Kerk (Loolaan 16) een optreden van Douwe Bob!

Douwe Bob

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, schipper, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in één persoon. 

Op zijn nieuwste album Born To Win, Born To Lose komt het allemaal terug, verpakt in een grote variatie aan rootsy Americana songs, geproduceerd door Daniël Lohues. Een plaat over troost, liefde, vriendschap, verlies en dood, over het leven zelf. Er valt veel te vieren en te genieten, maar aan verlies en verdriet ontkomt niemand. Accepteer het, laat het los, dát is de troostrijke boodschap van Born To Win, Born To Lose, een album dat een schouder wil zijn in onzekere tijden.

Douwe Bob won De Beste Singer-songwriter van Nederland, vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisiesongfestival en werd drie keer onderscheiden met een Edison.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 25,50
Vriend € 23,50

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

za 03 december 20:30

Locatie

Grote Kerk

Tickets & tijden

Zaterdag 03 december
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement