Ball Noir + Scarlet Stories [Seated Specials]

vrijdag 25 juni

Uitverkocht

Duur programma: 150 minuten

Dit concert is verplaatst naar 25 juni n.a.v. de maatregelen omtrent het coronavirus. Gekochte kaarten blijven geldig voor de show op 25 juni. Mocht je dan niet kunnen, geef dan je naam, aantal gekochte kaarten, een foto of pdf van de kaarten en je IBAN nummer door via administratie@gigant.nl.

Ball Noir
De Nederlandse band Ball Noir brengt alchemie voor gevorderden. Ze mixen middeleeuwse, klassieke en elektronische instrumenten tot medieval folkmetal, vol spookachtige melodieën en donkere fantasieën. Een absolute must voor liefhebbers van Anathema en My Dying Bride. Bij een live show van Ball Noir neem je een kijkje in hun laboratorium: een feest van vleugels, kaarsen, klokken en kostuums. Zware Metalen schreef over album Lost Serenades uit 2017: “Je gelooft de wereld die de heren en dame weten op te roepen en je wil er graag ook deel van uitmaken. Dit Ball Noir mag een revelatie heten. Met deze plaat hebben ze een pareltje afgeleverd.”

Scarlet Stories
Scarlet Stories brengt bloedrode verhalen in een ongrijpbare dark prog rock/metal omlijsting. De Nederlandse zeskoppige band werd in 2012 opgericht, bracht sindsdien twee EP’s uit en is een vaste waarde voor liefhebbers van donkere, sfeervolle rock/metal. De band put inspiratie uit muzikale genres als heavy metal, doom en ambient. In 2019 kwam Scarlet Stories met debuutalbum Necrologies. Zangeres Lisette van den Berg vertelt over de nummers op Necrologies: “Ze laten de duistere kant van de mensheid zien en gaan over emoties, onrecht, moord, maar ook over schoonheid. Geschreven om tot nadenken aan te zetten en live dramatisch uitgevoerd. Het ene moment fragiel en rustig, het andere moment intens en rauw.”

Brainstorm Festival presenteert
Wij gaan nog sterker samenwerken met Brainstorm Fest! Naast het jaarlijkse Brainstorm Festival in november worden voortaan door het jaar heen concerten gehouden onder de noemer ‘Brainstorm Festival presenteert’. De krachtenbundeling maakt van GIGANT nóg meer the place to be voor de betere metalconcerten.

Het eerste resultaat is op deze avond te zien met twee bands die stevig aan de weg timmeren en goed passen binnen het concept van het jaarlijkse Brainstorm Festival.

GIGANT Seated Specials
We brengen je bijzondere, coronaproof concerten van (inter)nationaal toptalent tijdens de Seated Specials! Voor deze shows zijn 30 zitplaatsen beschikbaar en geniet je in een intieme setting van unieke optredens.

Maatregelen omtrent het coronavirus
GIGANT volgt het protocol van het RIVM en zet alles op alles om de veiligheid van alle bezoekers en medewerkers te waarborgen. Bekijk hier een overzicht van de getroffen maatregelen.

Prijs

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vrijdag 25 juni 20:00

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 25 juni
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...