Kom Hier Dat Ik U Kus

12plus angst

Geregisseerd door Sabine Lubbe Bakker

Acteurs: Tanya Zabarylo,Valentijn Dhaenens,Tom Vermeir,Wine Dierickx,Tijmen Govaerts

Duur: 100 minuten

Drama
Special

Première

Mona is negen jaar oud als haar moeder bij een auto ongeluk komt te overlijden. Haar vader Vincent krijgt al snel een nieuwe vriendin Marie, die het gezin inkomt als vervangende moeder en alle aandacht opeist. Mona maakt er op haar manier maar het beste van, want ze wil niet dat dit nieuwe gezin ook uit elkaar valt. Ze voelt zich verantwoordelijk en doet er alles aan om het te laten slagen, ook al gaat dat ten koste van zichzelf. Het wordt haar manier van leven. Ook als volwassene doet Mona haar uiterste best om iedereen gelukkig te maken. Maar de volwassen Mona beseft dat de wereld gevuld is met ego’s en eigendenkers en dat ze het heft in eigen handen zal moeten nemen om uiteindelijk zelf een gelukkig leven te kunnen leiden.

4 DEC | Kijk Ons
Op 4 december presenteert Kijk Ons in 27 filmtheaters door het hele land de voorpremière van Kom Hier Dat Ik U Kus, het speelfilmdebuut van Sabine Lubbe Bakker en Niels van Koevorden. Inclusief interview met de makers. En wij zijn er ook bij! 

“Kom Hier Dat Ik U Kus gaat ook over hoe tijd verstrijkt en hoe dit de verhoudingen in families juist vergroot in plaats van uitbalanceert. Ieders verleden is onontkoombaar, tijd heelt niet alle wonden.” vertellen de regisseurs. De film won op het Nederlands Film Festival dit jaar de Prijs van de Nederlandse Filmkritiek.


8 DEC | Boek & Film
I.s.m. CODA Apeldoorn
Door alle Corona maatregelen hebben we dit jaar geen volledig seizoen Boek & Film, maar willen wij u dit programma niet geheel onthouden.

I.s.m. CODA bibliotheek Apeldoorn organiseren wij dit seizoen enkele Boek & Film voorstellingen.

Op 8 december kijken we naar de film “Kom hier dat ik u kus” gebaseerd op de bestseller van Griet op den Beeck. Zoals bij elke voorstelling van Boek & Film is er voorafgaand aan de film een inleiding door filmdocent Harry Peeters en ontvangt u een reader met informatie over het boek, de film, regisseur en acteurs.

Tickets voor deze voorstelling van Boek & Film kosten E12,-/E9,50 voor Vrienden van GIGANT en CODA leden, op vertoon van uw pas.
Vanwege de huidige maatregelen is de capaciteit beperkt. Wilt u dus verzekerd zijn van een ticket, wacht dan niet te lang met het kopen hiervan.

Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 9,50
Vriend € 7,00
Kinderen t/m 13 jaar € 5,00

Tickets & tijden

Vrijdag 04 december
Dinsdag 08 december